Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Μπορεί να πέθανε ο Μαραντόνα - RIP - αλλά ο γεωπόνος ...οργώνει τη ζωντοχήρα! Σεξ και σοκαριστική ανατροπή!



Η καυτή αγρότισσα από το Μυριόφυτο στο βούρκο του γεωπόνου....(συνέχεια)


 ....τη δεύτερη φορά που την είδε τυχαία, ήταν στο παζάρι ένα Σάββατο....του χαμογέλασε και πιάσανε για λίγο την κουβέντα μπροστά στον πάγκο με τις μπανάνες...(τυχαίο;)

Ο Γεωπόνος μας δεν έχασε την ευκαιρία και της έδωσε την κάρτα του θυμίζοντάς την πως

μπορεί να τη βοηθήσει με τις ....καλλιέργειες!

Είχε έναν δεσμό ο γεωπόνος μας, με ένα πολύ καλό κορίτσι που τον αγαπούσε και ο ίδιος πρέπει να ήταν και λίγο τσιμπημένος μαζί της. Όμως η ζωντοχήρα - είχε και ένα μικρό μωρό στο σπίτι μαζί με τη μάνα της - ήταν μια γυναίκα παγίδα, μια γυναίκα που δεν έδειχνε αμέσως αυτό που ήταν στην πραγματικότητα: μια απελπισμένη μόνη γυναίκα που ψάχνει σύντροφο για να μοιραστεί μαζί του...όχι τη ζωή και τον έρωτα αλλά τα ...έξοδά της!

Ο γεωπόνος μας θα μάθαινε γρήγορα τις επόμενες εβδομάδες πως ο ... Θεός να σε φυλάει από απελπισμένη γυναίκα που παριστάνει την απελευθερωμένη και προχώ σεξουαλικά με μόνο στόχο να σου φορτωθεί για να έχει έναν μ@λ@κ@να της λύνει τα προβλήματα!

Στην αρχή όλα ξεκίνησαν με λίγα ...sms....και μετά του πούλησε σεξουαλική απελευθέρωση!
Πολύ προχωρημένα πράγματα του έταζε η γυναίκα! Δεν κολλούσε πουθενά...όλα έξω από τα δόντια!  Δώσε και σε μένα μπάρμπα, που λένε. Έτσι πονηρά και σιγά σιγά για κανα τρίμηνο ήταν μόνο στο μιλητό, άντε και στα sms ...σέξι κι όποιος αντέξει, άντε και υποννούμενα… 
Πράξη μηδέν, όμως. 
Εκεί στους τρεις μήνες, ο γεωπόνος χρειάστηκε να ταξιδέψει σε άλλη πόλη της Ελλάδας για δουλειά. Μόλις το άκουσε η ζωντοχήρα, του έγινε τσιμπούρι. 
Μην σας κουράζω πολύ τελικά...την πήρε μαζί του! 
Βέβαια του κόστισε ο κούκος αηδόνι και για να λέμε και την αλήθεια, δεν είδε και τίποτα φοβερό στο κρεβάτι. Καλή στη θεωρία η ζωντοχήρα αλλά ....κάτω του μετρίου στην πράξη! Κάτι εξωφρενικά απίστευτο για μια γυναίκα με καταγωγή - έστω η μισή - από το Μυριόφυτο!!!

(Πόσε φορές δηλαδή δεν πήρατε μια θεά ξανθιά και στο κρεβάτι ήταν...παγόβουνο και λέγατε σαν τον στρατηγό άνεμο Πολύδωρα...''αγγαρεία κάνω ποινήν εκτίω'';...)

Το πράγμα κύλησε κάπως έτσι και σε ένα μήνα μετά...του το ΄ριξε το παραμύθι:
 «Που είμαι μόνη και μεγαλώνω αβοήθητη ένα παιδί. Που δεν έχω ένα στήριγμα. Που υπάρχουν μήνες που δεν έχω να πληρώσω ούτε το νερό…», λέγε λέγε ο γεωπόνος άρχισε να της ...χώνει από τα έτοιμα που είχε για ΕΦΚΑ, εφορία και τα λοιπά....Πού λεφτά και για γκόμενα; 

Τον πάτησε τον βάτραχο όμως!

Δεν της έφτανε, όμως, αυτό. Μετά άρχισε η πίεση να της βρει δουλειά και όλο αυτό του έγινε ο νέος βραχνάς του! 

Στο μεταξύ ο γεωπόνος μας άρχισε σιγά σιγά να  την βαριέται μέχρι που η κατάσταση άρχισε να γίνεται αφόρητη. 

 Η γκόμενα του γεωπόνου κάτι είχε αρχίσει να καταλαβαίνει από ένστικτο, άρχισε να νιώθει το τσιλιμπούρδισμα και έγινε απόμακρη, ψυχρή και αδιάφορη απέναντί του. 

Έτσι μπούχτησε ο μοιραίος εραστής μας και πήρε την απόφαση να ξεκόψει από τον μπελά. Και η ζωή του τότε έγινε κόλαση. 

Άρχισε να του τηλεφωνεί όποια ώρα της ημέρας της ερχόταν, έκλαιγε και του ζητούσε συνεχώς  να συναντηθούν. Δύο φορές ήρθε και στο γραφείο του. Η σύντροφός του ήταν πλέον πια φανερό ότι ήξερε και το άγχος τον πλάκωνε καθημερινά! Ξέκοψε και από τα τσίπουρα τα μεσημεριανά, δεν είχε όρεξη ούτε τους φίλους του να βλέπει!

Ξεμπέρδεψε έπειτα από ένα εξάμηνο και άρχισε να χαμογελάει ξανά!

Ηθικό δίδαγμα: Ο Θεός να σε φυλάει από απελπισμένες μόνες γυναίκες που ψάχνουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου