Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Μεγάλη η προσέλευση στα rapid τεστ σήμερα στο Δημαρχείο Κιλκίς! Αισιόδοξα τα αποτελέσματα!


 

Σωστή και αποτελεσματική η κίνηση να έρθουν σήμερα συνεργεία του ΕΟΔΥ για να τσεκάρουν τους Κιλκισιώτες και να έχουμε μια καλή εικόνα για την πόλη μας. Έτσι κρίθηκε απόλυτα ικανοποιητικός ο αριθμός των 740 περίπου συμπολιτών μας που εξετάστηκαν και ακόμα πιο ικανοποιητικός ο αριθμός των θετικών στον ιό που ήταν ...

51 και από αυτούς κάποια θα βγουν αρνητικά με τον μοριακό έλεγχο. Άρα λιγότερο από το 7% των δειγμάτων δείχνει πως θα έχουμε μια έξαρση αλλά τελικά μάλλον δεν θα δούμε εικόνες ....Μπέργκαμο.

Αύριο θα γνωρίζουμε αναλυτικότερα την κατάσταση και θα περιμένουμε φυσικά τα αποτελέσματα που θα ανακοινώσει επίσημα ο ΕΟΔΥ.

Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα και όλοι μας να εφαρμόσουμε τα μέτρα για να περιορίσουμε τις πιθανότητες να νοσήσουμε όλοι μαζί και κυρίως να μηδενίσουμε τις πιθανότητες να νοσήσουν άνθρωποι πάνω από 60 και 70 ετών....

Υ.Γ.

Και φυσικά όλοι θα έχετε παρατηρήσει πως τις τελευταίες ημέρες ακούτε συνέχεια ονόματα γνωστών σας και σιγά σιγά και φίλων σας....που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοιό.

Είναι μια απάντηση για όλους και όλες τις ψεκασμένες και τους ψεκασμένους που πιστεύουν στις θεωρίες συνομωσίας...

Αυτοί ακόμα και να θάψουν κάποιον δικό τους άνθρωπο, θα λένε ότι δεν πέθανε από κορωνοιό αλλά από κάτι άλλο....

Είναι επίκαιρη όσο ποτέ η φράση του Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ.... Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου