Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Κιλκίς: Ομαδικές συνευρέσεις στο κέντρο της πόλης - Ο γιατρός και …οι φίλοι του!

 


Είμαστε σίγουροι πως μεγάλος σάλος θα προκληθεί από αυτή την ανάρτηση που δημοσιεύεται σήμερα για γιατρό του Κιλκίς ο οποίος έχει μετατρέψει την παράνομη - είναι παντρεμένος - γκαρσονιέρα του…. σε ροζ διαμέρισμα! Πρόκειται για γνωστό γιατρό ο οποίος είναι παντρεμένος όπως γράψαμε στην αρχή και διατηρεί παράνομη σχέση με επίσης γνωστή Κιλκισιώτισσα , της οποίας  της αρέσει η «ομαδικότητα»! 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιατρός ζήτησε από την φιλενάδα του να κάνουν «τρίο» με τη συμμετοχή μίας φίλης της. 
Η γυναίκα ανταποκρίθηκε θετικά κι έτσι ο «ροζ» χώρος… γέμισε ακόμη περισσότερο. 
 Ο επιστήμονας όμως είχε τέτοιες αντοχές και τόσα προσόντα που το τρίο έγινε και… κουαρτέτο! Με τη συμμετοχή και τρίτης γυναίκας! 
Και τότε είχε την έμπνευση να φέρει και άνδρες – φίλους του, παντρεμένοι κι αυτοί γνωστοί στην πόλη, έμπορος ο ένας και μεγαλοαγρότης ο άλλος- να τον βοηθήσουν στο «θεάρεστο» έργο του! 
Έτσι στο «ροζ διαμέρισμα» επικράτησε… το αδιαχώρητο! 
 Και επειδή όταν κάποιο μυστικό το ξέρουν… πάνω από δύο, το ξέρει όλος ο κόσμος, ευνόητο ήταν ότι θα φθάσει και στα ...δημοσιογραφικά γραφεία του Θόδωρου του Κιλκισιώτη....
 Στην κυριολεξία… θα βουίξει  ο επιστημονικός (και όχι μόνο) κόσμος του Κιλκις από τα κατορθώματα του ιατρού και.... των φίλων του!

Υ.Γ.
Το όργιο έγινε τέλη Αυγούστου, στην ανάπαυλα του κορωνοιού...αλλά σε εμάς έφτασε μόλις πριν από λίγα λεπτά με λεπτομέρειες....
Μείνετε συντονισμένοι στο μοναδικό αποκαλυπτικό μπλογκ της πόλης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου