Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Κιλκίς: Μεθυσμένη φοιτήτρια έβαλε στοίχημα 200€ για ομαδικό σεξ!



 Η απίστευτη αυτή ιστορία διαδραματίστηκε στις αρχές Ιουνίου....με πρωταγωνίστρια φοιτήτρια που εργαζόταν παράλληλα σε μπαρ της πόλης.

Η νεαρή παρέδωσε το κορμί της σε

τρεις άντρες και μια γυναίκα για όλη τη νύχτα μετά από απίστευτη κραιπάλη στα μπαράκια του Κιλκις, μόνο και μόνο επειδή έβαλε στοίχημα για 200 ευρώ!

Η νεαρή είχε ρεπό από το μαγαζί που εργαζόταν και βγήκε για ποτάκια με μια κολλητή της και τρεις ακόμη νεαρούς. Δύο από την πόλη του Κιλκίς και ένας συμφοιτητής της από το ΤΕΙ...

Ξεκίνησαν στο Friends με μερικά ποτά αλλά στη συνέχεια το κέφι της παρέας ανέβηκε κατακορυφα στo Bear House όπου τα κερασμένα σφηνάκια πήγαιναν...cloud!

Η κατανάλωση αρκετών αλκοολούχων ποτών ήταν αρκετή για να κάνει τη μοιραία φοιτήτρια να ξεφύγει. Άρχισε να γίνεται προκλητική απέναντι στα αγόρια της παρέας ενώ ανταποκρινόταν σε κάθε «ροζ» υπονοούμενο. που τις έφτιαχνε και η κολλητή της! Έτσι κάποια στιγμή - εμείς ήμασταν παραδίπλα και μάλιστα κεράσαμε στην παρέα έναν γύρο σφηνάκια με τον κολλητό μου!-'οταν ένας από την παρέα, της είπε ότι θα έβαζε στοίχημα 200 ευρώ πως δεν θα πήγαινε και με τους τρεις φίλου της... μαζί, εκείνη όχι απλώς δέχθηκε το στοίχημα, αλλά του ζήτησε να είναι μαζί και η κολλητή της και μάλιστα ζήτησε να της παραδώσει τα χρήματα προκαταβολικά!

 Η 20χρονη όχι απλώς πήγε μαζί τους, αλλά ζήτησε από την κολλητή της να τραβήξει  φωτογραφίες με το δικό της κινητό τηλέφωνο, ώστε να αποδείξει στο αφεντικό της στο μπαράκι που εργαζόταν - με τον οποίο είχε κάνει μερικές ξεπέτες - πως όντως ανταποκρίθηκε στο ομαδικό «πάρτι» με «πρωταγωνίστρια» την ίδια και κομπάρσους την υπόλοιπη παρέα της!

Όπως διαπιστώνετε κι εσείς σιγά σιγά εκλεκτοί μας αναγνώστες, τα Σόδομα αρχίζουν να αποκτούν ένα σύνδρομο κατωτερότητας απέναντι στο Κιλκίς και ειδικά με την περίπτωση του επιχειρηματία που θα διαβάσετε αύριο με αναπάντεχες ανατροπές και νέα προοπτική....θα συμφωνήσετε!

Υπομονή....έρχεται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου