Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Σε διπλό ταμπλό...ο επιχειρηματίας εραστής της Αλβανίδας!

 


Δεν στέγνωσε ακόμα το μελάνι της έγκριτης ενημέρωσης που σας παρείχαμε σχετικά με τις περιπέτειες της Μαρίας, της Αλβανίδας ερωμένης του Κιλκισιώτη επιχειρηματία και το λαγωνικό μας ανακάλυψε την παράλληλη σχέση που ανέπτυξε ο

επιχειρηματίας με γνωστή Μπαρίστα του Κιλκίς!!!

Η εκτενέστατη αναφορά - γιατί κοπέλα είναι το λαγωνικό  του μπλογκ που κάνει το ρεπορτάζ για τη νύχτας στην πόλη μας - στο τελευταίο της μέιλ, μας έκανε να αναλογιστούμε πως είναι δυνατόν να μην έγινε... ζωγράφος!

Τόσες λεπτομέρειες ούτε σε πίνακα του κινέζου ζωγράφου Leng Jun!

Τη γνώρισε σε μια από τις εξόδους κραιπάλης που συνηθίζει στη νύχτα. Και για καλή του τύχη, είχε ρεπό τη μοιραία εκείνη βραδιά.

Επειδή είχε πολύ δουλειά τις μέρες εκείνες, δεν έφυγε Θεσσαλονίκη στο σπίτι του κι έμεινε στο Κιλκις για δυο συνεχόμενες βραδιές. Κοιμήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. 

Την πρώτη βραδιά χτύπησε δυο βότκες από νωρίς στο Beer House και κατηφόρησε προς τα κάτω.

Η μικρή - 24 είναι αλλά για τον κύριο ...μικρή - έτρωγε στο Fernados μια πίτσα με τη φίλη της όταν πέρασε μπροστά από το μαγαζί το Αφεντικό και το βλέμμα του διασταυρώθηκε με το δικό της. 

Το αυθόρμητο χαμόγελό της ήταν εκείνο που τον μαγνήτισε στην αρχή και μπήκε μέσα. Έκατσε στο παραδίπλα τραπέζι και παρήγγειλε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί με μια σαλάτα και λίγα εμπανάδας. 

Ρώτησε αν μπορούσε να κεράσει στην παρέα ένα μπουκάλι κρασί, το οποίο έγινε δεκτό με ευχαρίστηση και η βραδιά ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις....

Η Μπαρίστα μας φορούσε το αγαπημένο της χρώμα: μαύρο με πινελιές από κόκκινο...και μάλιστα το στήθος της μέσα από το κόκκινο σουτιέν κόντευε να σκίσει το μαύρο της φόρεμα, κάτι που παρατήρησε αμέσως το Αφεντικό!

Ακολούθησαν ποτά στο Έντισον και η συνέχεια δόθηκε στο Bronze..που έτυχε να έχει ένα από τα γνωστά πάρτι του! Τον άγγιζε μερικές φορές δίχνοντας οικειότητα κι εκείνος ανταπέδιδε κερνώντας σφηνάκια όλο τον κόσμο...

Τα αισθήματα αμοιβαία και στους δυο: εκείνη μια μικρή Μπαρίστα που διψούσε για μεγάλη ζωή κι εκείνος έτοιμος να της την προσφέρει με τη δική του.... μπάρα τυλιγμένη σε πεντακοσάρικα!

(η συνέχεια έρχεται σύντομα...)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου