Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Σε ιδιώτη παθολόγο πήγε η δαρμένη από τον κερατά σύζυγο Αλβανίδα με έξοδα του επιχειρηματία!





Όπως σας υποσχεθήκαμε χθες, επανερχόμαστε στο θέμα του κερατά Αλβανού που περιγράψαμε χθες με πικάντικες λεπτομέρειες: μετά το ...ντου και την σύλληψη στα ...πράσα του παράνομου ζευγαριού - μάθαμε ότι πρόλαβαν και ντύθηκαν και οι δύο - ενώ ο κερατάς ανέβαινε με το ασανσερ, η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ενημέρωσε τον επιχειρηματία για την ξαφνική επιδρομή και πρόλαβε ο ίδιος να φύγει από τις σκάλες!
Ο δικός μας άνθρωπος τα είδε όλα και μας έστειλε πλήρη ανάλυση των γεγονότων που ακολούθησαν...:
Αφού κατέβηκε στη ρεσεψιόν χωρίς να τον αντιληφθεί ο κερατάς, έστειλε δυο φίλους του να φροντίσουν την ερωμένη η οποία γλύτωσε από τα μπράτσα του απατημένου συζύγου μετά την επέμβαση δυο πελατών του ξενοδοχείου!
Ο παθολόγος περιέθαλψε την Αλβανίδα ερωμένη - φανταζόμαστε κατόπιν αδράς αμοιβής - και στη συνέχεια η κυρία επέστρεψε στο ξενοδοχείο αφού η... επιστροφή στο σπίτι της ήταν αδύνατη!
Ο κερατάς σύζυγος να σας ενημερώσουμε ότι εργάζεται στο εργοστάσιο του ...εραστή αλλά δεν γνωρίζει το παραμικρό για το ....τίναγμα της αχλαδιάς!
Η συνέχεια μάλλον θα δοθεί με ...διαζύγιο, αφού μάθαμε ότι ο επιχειρηματίας ήδη έχει νοικιάσει σπίτι στην κυρία και της έχει και ένα μικρό ...αυτοκινητάκι για τις μετακινήσεις της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου