Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Βραχνιασμένη φωνή, αναπνοή βαριά και πόνος σε όλο το σώμα...


Μιλήσαμε με τρεις Κιλκισιώτες που βρίσκονται σε νοσηλεία, οι δύο στη Θεσσαλονίκη και ο ένας στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Κατ αρχήν να υποβάλουμε τα σέβη και την ευγνωμοσύνη μας στο νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης αυτού του

αόρατου και ύπουλου εχθρού που ακούει στο όνομα covid-19.

Ακούσαμε από τους δυο πάνω κάτω τα ίδια συμπτώματα: υψηλός πυρετός τις πρώτες ημέρες που πέφτει δύσκολα και εξαντλεί τον οργανισμό, που όταν ομαλοποιηθεί ο πόνος σε όλο το σώμα μένει και μια αδυναμία σε κυριεύει.

Σε αυτό το σημείο αν έχεις οποιαδήποτε άλλη πάθηση, η ζωή σου κινδυνεύει...

Η πνευμονία σε χτυπάει χωρίς οίκτο...

Εδώ ο τρίτος Κιλκισιώτης που μιλήσαμε στάθηκε τυχερός επειδή το κοκτέιλ φαρμάκων που του χορηγήθηκε έκανε καταπληκτική δουλειά και ο ίδιος στάθηκε νικητής. Δεν συνήλθε ακόμα εντελώς, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Και οι τρεις είναι μικρότεροι των πενήντα ετών. 

Οι νεκροί που έχουμε στο Κιλκίς είναι μεγάλης ηλικίας και έπασχαν κι από άλλες χρόνιες ασθένειες.

Μένουμε σπίτι και αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις. Η ιός έχει γίνει απίστευτα μεταδοτικός. Και προς το παρόν είμαστε ανίσχυροι μέχρι να έρθει το εμβόλιο στην πόρτα μας.

Προσοχή λοιπόν!




Και επειδή αρκετοί αναγνώστες μας θα έχουν αρνητική άποψη με τα παραπάνω και νομίζουν ότι έχουμε συνταχθεί κι εμείς με την Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα λοιπά, σας έχουμε και τον αρχηγό των αρχηγών για κερασάκι....(ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ)
Απολαύστε τον:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου