Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Με τη στήριξη του Γεωργαντικού προέδρου της ΝΟΔΕ τελικά ο υποψήφιος Κυριακίδης και όχι της Αθήνας!


Ούτε από Αθήνα, ούτε από Θεσσαλονίκη δεν ήρθε στήριξη, αλλά ο Γεωργαντάς αφού έφαγε πόρτα από τον Κυριάκο και τον Αυγενάκη για τα νταηλίκια του στο Κιλκίς, ανάγκασε τον δικό του ''εύκολο'' πρόεδρο της
ΝΟΔΕ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο να βγάλει στήριξη ως ...ΝΟΔΕ Κιλκίς και να γελάνε όλοι πλέον οι σοβαροί κομματικοί - πόσοι μείνανε αλήθεια; - στο Κιλκίς.
(Αυτά δεν τα γράφουμε εμείς οι κακόπιστοι, αλλά τα γράφουν - γεμάτο το facebook - οι νεοδημοκράτες της άλλης όχθης του …Γεωργαντά)
Η επίσημη Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν θα στηρίξει υποψήφιους δημάρχους στις πρωτεύουσες νομών, αλλά μόνο σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Εδώ στο Κιλκίς ευτυχώς οι νεοδημοκράτες είναι καλοκάγαθα ''πρόβατα'' και ο Σαρακατσάνος Γεωργαντάς ξέρει εύκολα να τα …σαλαγάει.

Αναμένετε η απάντηση του γνωστού πατριδοπώλη Σούλη Καζαντζίδη, που εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τις διασυνδέσεις του με την άκρα δεξιά του νομού, όπως και τη συγγενική σχέση του με τον πρόεδρο της τοπικής της ΝΔ Κιλκίς Τάσου Καζαντζίδη ο οποίος στον λογαριασμό του στο facebook γράφει καταγγελτικά κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ, υπονοώντας μάλιστα πρόσφατα ότι θα φύγει από τα γραφεία και θα κάνει δικά της γραφεία η Τοπική!
Θα ζήσουμε ξανά εποχές Γιάννη Τσογγίδη στη ΝΔ και αυτό από μόνο του είναι νέο!
Ενώ ο νυν δήμαρχος Σισμανίδης, χωρίς να το κρύβει, ανοιχτά πλέον ταυτίζεται με την υποψηφιότητα του γνωστού τεχνικού ''νταλαβερτζή'' και ''πολιτισμολόγου'' Δημήτρη Τσαντάκη, τον οποίο έχει αφήσει χωρίς χαλινάρι στο δήμο να κάνει ότι θέλει …αντ αυτού!

Και ο Δημήτρης έχει πάρει φόρα και …φουρφουρίζει: σε θέλω σε θέλω σε θέλω. Κι εσένα θέλω, κι εσένα…κι εσένα! Όποιον και όποια λέει καλημέρα τους κάνει πρόταση για να τους βάλει υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο! Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!

Και προχωρά σε μεγάλη σύγκρουση με τον Δημήτρη Κυριακίδη.

Ετοιμαστείτε για μεγάλο πανηγύρι στη ΝΔ.
Και ο Τονικίδης από την άλλη μεριά τρίβει τα χέρια του μπας και …ζεσταθεί, γιατί τα καύσιμα πλέον είναι πανάκριβα και τα βενζινάδικα ….ξέμειναν από εφεδρείες!
Έχει όμως συμπαγή τη δεξιά του ομάδα που τον στηρίζει δυνατά, όσο δύσκολα και να περνάει ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κιλκίς.
Το ενδιαφέρον θα είναι, για πόσο καιρό θα αντέξει όμως….
(η δεξιά του ομάδα, όχι ο Τονικίδης για να μην παρεξηγηθούμε)

Αυτά βλέπει και ο Αγαθόπουλος και αναθαρρεύει!
- Βρε μπας και περάσω στο δεύτερο γύρο;
- Λες να γίνει κανένα θαύμα;

Στο Κιλκίς, όλα μπορούν να συμβούν! Εδώ έχουμε Σισμανίδη δήμαρχο και Τονικίδη δεκαπέντε φορές εκλεγμένο πρόεδρο στο επιμελητήριο!
Ο Αγαθόπουλος δε θα ονειρευτεί;
Πάμε δυνατά λοιπόν για την ανατροπή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου