Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΙΠΕΡΙΔΗ Η ΤΣΕΛΕΚΗ ΣΤΟΝ…ΤΣΑΝΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ…ΚΙΛΤΙΔΗΣ!


Όλοι γνωρίζουν την άριστη συνεργασία του αντιδημάρχου Κιλκίς και πρώην αστυνομικού του Κώστα Κιλτίδη - Άκη Πιπερίδη- και την μεγάλη αγάπη και οικογενειακή σχέση που
υπάρχει μεταξύ τους.
Εδώ να δείτε τι έχει να γίνει…..

Επίσης όλοι ξέρουν και την βαρύτητα της υποψηφιότητας του Άκη Πιπερίδη επειδή σε όποιον συνδυασμό είναι υποψήφιος θα δώσει και το στίγμα της στήριξης του Κώστα Κιλτίδη, άσχετα από τις δηλώσεις του Κώστα ότι δεν θα αναμειχθεί στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλα τέτοια χιουμοριστικά.
Και γράφουμε χιουμοριστικά επειδή ακριβώς γνωρίζουμε όλο το παρασκήνιο της υποψηφιότητας του Δημήτρη Τσαντάκη και τον κομβικο ρόλο του εξαδέλφου του Κώστα Κιλτίδη, του σημερινού δημάρχου Δημήτρη Σισμανίδη.
Ένας Σισμανίδης που για να εξυπηρετήσει την άσβεστη έχθρα του με τον Γεωργαντά και να τον εκδικηθεί, εξώθησε κι αυτός στην αρχή τον Κυριακίδη να μπει μπροστά ως υποψήφιος με τις ευλογίες και τις δικές του και όταν εκτέθηκε ενεργά ο Γεωργαντάς μαζί του, τους τράβηξε και τους δυο το χαλί σπρώχνοντας τον αγαπημένο του ανιψιό Τσαντάκη να φτιάξει συνδυασμό. Έτσι τον βλέπουμε σήμερα ως άλλος Γκόρτσος απ το Νέο Αγιονέρι, να πιέζει τους πάντες και τα πάντα στο δήμο Κιλκίς, από δημοτικούς συμβούλους και υπαλλήλους μέχρι προέδρους και μέλη Πολιτιστικών συλλόγων να μπουν στον συνδυασμό του Τσαντάκη. Άθλιες συμπεριφορές που θυμίζουν εποχές Αλή Πασά….

Έτσι για να μη φανερωθεί από την αρχή το Κιλτιδικό χρίσμα στον Τσαντάκη, αφέθηκε στον Άκη Πιπερίδη ο ρόλος του Κιλτιδικού Μέντορα στην κατάρτιση του συνδυασμού.
Κάπως τσι μας προέκυψε και η πρόσφατη ανακοίνωση της επίσης αστυνομικού και επηρεαζόμενης από το Κιλτιδικό στρατόπεδο Γεωργίας Τσελέκη στο πλευρό του Τσαντάκη.
Θα ακολουθήσουν κι άλλες με την καθοδήγηση Πιπερίδη και ο Κιλτίδης προς το παρών θα μείνει έξω από το κάδρο μέχρι την ώρα που και ο ίδιος ο Άκης Πιπερίδης θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του στον συνδυασμό Τσαντάκη, δίνοντας και επίσημα το Κιλτιδικό Χρίσμα στον εκλεκτό του. Η τσικουτάδικη παρέα πάλι στον αφρό και ο Γεωργαντάς εκτεθειμένος με τον Κυριακίδη στην άλλη πλευρά.
 Όμως ένα πουλάκι μας έστειλε το τελειωτικο χτύπημα του Σισμανίδη στον Γεωργαντά, που δεν είναι άλλο από την δική του υποψηφιότητα στον συνδυασμό του Δημήτρη Τσαντάκη: Τσικουτάδες ενωμένοι ποτέ νικημένοι, το σύνθημα.

Θα ζήσουμε μεγάλες μάχες με τον διχασμο στη Νέα Δημοκρατία στο κόκκινο!
Αναμένουμε και το κλείσιμο του Λαπατίνα με τον Τσαντάκη για να δέσει το γλυκό τις επόμενες ημέρες.


Ας ελπίσουμε ότι ο Δημήτρης Αγαθόπουλος να σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων και να μπορέσει ενώσει την κεντροαριστερά για να περάσει στο δεύτερο γύρο.
Ελπίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου