Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ - ΚΙΛΤΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΚΙΣ


Με νύχια και δόντια ο Κώστας Κιλτίδης συνεχίζει να στηρίζει τον χωριανό του Δημήτρη Τσαντάκη, μαζί φυσικά και με τον εξάδελφό του αποτυχημένο τσικουτά, σημερινό δήμαρχο Δημήτρη Σισμανίδη στη μάχη των δημοτικών εκλογών. Τα τηλεφωνήματα έχουν ανάψει από το
πολιτικό του γραφείο προς κολλητούς και πολύ κολλητούς προς το παρόν και οι πιέσεις συνεχίζονται για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.
Από την αλλη ο Γεωργαντάς έκανε την μαγκιά του και έδειξε με τον ερχομό του Αυγενάκη και την παρουσίαση Κυριακίδη ως υποψηφίου με την στηριξη του κόμματος, ποιος κάνει πραγματικά κουμάντο στο Κιλκίς.
Έτσι μετά τις γιορτές αναμένεται να ανάψει η κόντρα στο δήμο Κιλκίς, αφού και οι δυο έχουν βάλει προσωπικό στοίχημα για το ποιος θα επικρατήσει τελικά.
Κρατάτε όμως μικρό καλάθι γιατί βλέπουμε τον Τονικίδη να έρχεται …τρένο! 
Υπάρχει και ο πατριδοπώλης που ξεκίνησε κι αυτός να δίνει ονόματα υποψηφίων του - στο facebook το είδαμε - και όλα αυτά συνηγορούν σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα: ο Παύλος θα εκλεγεί δήμαρχος!
Ναι μεν ο συμπαθής φαρμακοποιός του ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να κάνει κάτι, αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να αποδυναμώσει την ομάδα Τονικίδη και τίποτε άλλο.
Οπότε ναι, θα το ζήσουμε και αυτό στο Κιλκίς: Τονικίδης δήμαρχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου