Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με σύζυγο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

   ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ και τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ της ΑΠΙΣΤΙΑΣ που παραλίγο να διαλύσουν  το ΓΑΜΟ!

Μπλεγμένη σε αμαρτωλές περιπέτειες βρίσκεται σύζυγος δημοτικού συμβούλου με παιδί  , η οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό με πολύ μικρότερο του που εργάζεται σε κεντρικό καφέτης πόλης που σύχναζε και ο σύζυγος της . 

Το παράνομο ζευγάρι έπιασε στα πράσα ο σύντροφός της αλλά η πανούργα γυναίκα του τα μπάλωσε στον αγαθιάρη σύζυγο της , ο οποίος από τη συμπεριφορά της συζύγου του το τελευταίο διάστημα είχε καταλάβει πως κάτι περίεργο συνέβαινε...


Ετσι, δεν άργησαν να του μπουν «ψύλλοι στα αυτιά» και να ζητήσει τη βοήθεια ιδιωτικού ερευνητή, ο οποίος έγινε «στενός κορσές» στη σύζυγό του, χωρίς εκείνη να αντιληφθεί το παραμικρό.

 Ο ντετέκτιβ δεν άργησε να καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνη και στον νεαρό  σερβιτόρο , με αποτέλεσμα να ενημερώσει αμέσως τον ισχυρό άνδρα, ο οποίος του ζήτησε να του εξασφαλίσει υλικό που θα αποδείκνυε τις διαστάσεις που είχε πάρει η σχέση τους. 


Οπως αποδείχτηκε, δεν ήταν κάτι δύσκολο για εκείνον, αφού κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να εξασφαλίσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο τόσο από τα πονηρά ραντεβουδάκια του ζευγαριού όσο και από τις «καυτές» ερωτικές συνευρέσεις τους καθώς και από τις συνομιλίες τους στο messenger .

 Χωρίς δεύτερη σκέψη και υπό τον φόβο της αποκάλυψης ενός ερωτικού σκανδάλου που θα μπορούσε να ελλοχεύει κινδύνους για την εξέλιξη του συζύγου της στο δήμο Τρικάλων , ο σύζυγος παραιτήθηκε από την θέση του που του εμπιστεύτηκε ο δήμαρχος Τρικάλων και  αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να λάβει τα μέτρα του για τον «κερατά » σύμβουλο του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου