Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ν.Δ. ΚΙΛΚΙΣ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ :ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ,ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ……..ΚΕΝΤΡΩΟΙ (ΟΝΟΜΑΤΑ)


ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΛΚΙΣ


Μάχη σώμα με σώμα δίνουν αυτές τις μέρες τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών και η έκβαση  της  προδιαγράφεται αβέβαιη.
Τα στρατόπεδα των υποψηφίων δημάρχων  μετρούν φίλους και εχθρούς ενώ δεν λείπουν και οι έντονες αντιπαραθέσεις που πολλές φορές οδηγούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Από τη μία η επίσημη αλλά…. άγευστη  υποψηφιότητα του Δημήτρη Κυριακίδη με πολιτικό εκφραστή της τον Βουλευτή και μέλλοντα Υπουργό Γεωργαντά.
Μαζί του ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Βιολιτζής, ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι χαμηλού βεληνεκούς και πλήθος κομματικών στελεχών της ΝΟΔΕ τα ονόματα των οποίων ωστόσο δεν δημιουργούν ελπίδες για νίκη..
Από την άλλη ο αντάρτης….. πολιτευτής Σούλης Καζαντζίδης με μπροστάρηδες τον συμβολαιογράφο Καντζάβελο και τον επιχειρηματία Γαλείδη και ορισμένα άσημα και κατώτερα στην ιεραρχία στελέχη της ΝΟΔΕ Κιλκίς.
Και στη μέση ο πάντα δυναμικός και ….. Σισμανιδικός Τσαντάκης ο οποίος δείχνει να συσπειρώνει γύρω του όλο το μπλοκ του απερχόντος δημάρχου αλλά και τα βαριά ονόματα του ψηφοδελτίου..Ακούγεται ότι πίσω από τη προσπάθεια βρίσκεται ο πρώην Υπουργός Κιλτίδης…..
Αμέτοχοι μέχρι στιγμής οι Παναγιώτης Λαπατίνας, Νατάσσα Σωτηριάδου, Πέτρος Καρβουνίδης ….
Περισσότερα ονόματα και διευθύνσεις ……. Προσεχώς !!!!
 http://tokilkistan.blogspot.com/2018/10/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου