Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ της ΠΟΛΗΣ μας


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Πληροφορηθήκαμε, όλοι εμείς οι απλοί πολίτες του Κιλκίς , καθώς γράφηκε και σχολιάστηκε εκτενώς, τις περισσότερες φορές ως αστείο, ότι σε κάποια συνάντηση στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, που είχε ως θέμα τη πρόταση ατόμων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο για τις Δημοτικές εκλογές, ειπώθηκε και τονίστηκε έντονα από κάποιους, ότι δεν είναι δυνατόν να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο άτομα που είναι παρέα με το Σισμανιδισμό , όταν οι ίδιοι δίνουν πολυμέτωπο αγώνα σε καθημερινή βάση και άκουσον, άκουσον, μια ανάλογη υποψηφιότητα θα αποτελέσει casus belli και σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνήσουν!!

Μωρέ καημός!!!!Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ

Οποιος παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στη πόλη, από το τύπο ή και τα Δημοτικά Συμβούλια , σίγουρα γνωρίζει το πολυμέτωπο αγώνα των πολέμιων της υφιστάμενης Δημοτικής Αρχής.

Αγωνίζονται π.χ να πάρουν δουλίτσες για τα φιλαράκια τους ατιμολόγητες, κ.λ.π. και φωνάζουν στα δημοτικά συμβούλια ( είναι γνωστό στους φίλους τους πως είναι ελαφρά διαταραγμένες προσωπικότητες και χρωστάνε της μιχαλούς και πραγματικά και χαρίν λόγου ), απλά για να δημιουργούν ντόρο και καθυστερήσεις στο έργο του Σισμανίδη . Δεν τους αρέσει τίποτα παρά μόνο ο μισθός που παίρνουν ή έπαιρναν .


Μήπως υπέγραψε μειώσεις συντάξεων, μήπως υπέγραψε αύξηση φόρων, ή μήπως άσκησε εξωτερική πολιτική καταστροφική για τη χώρα? Αντίθετα φροντίζει για το καλό της πόλης και όλων των ομάδων των συνανθρώπων μας.

Ολοι αυτοί οι αντισισμανιδικοί , ας κατέβουν υποψήφιοι , με συνθήματα κατά του Σισμανίδη , να πείσουν τον κόσμο για το δίκιο τους και να μετρήσουν τη δύναμή τους.

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό !!!!!

Ο Δήμαρχος της τελευταίας δημαρχιακής θητείας και σίγουρα και της επόμενης, έχει τους υποστηρικτές του, έχει το λαό που τον αγαπάει και σε κάθε περίπτωση είναι μαζί του.

Ολοι εμείς που αγαπάμε και στηρίζουμε ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ , λίγο μας νοιάζει, αν δεν κλείνει σωστά τα ρήματα ή έστω αν κάποιες φορές χρησιμοποιεί ιδιωματισμούς.

Μας φθάνει και μας περισσεύει που ενδιαφέρεται για τη πόλη μας και για το καθένα μας ξεχωριστά. Ολοι εμείς του στέλνουμε μήνυμα στήριξης και νίκης και του λέμε.

Δεν έχεις ανάγκη ΔΗΜΑΡΧΕ να λένε όλοι καλά λόγια για σένα. Μπορείς να προχωρήσεις και να συνεχίσεις να δημιουργείς, χωρίς αυτά. Δεν αξίζουν σημασίας.

Αν μάλιστα μπορείς όλους τους κατήγορους δές τους με κατανόηση. Σίγουρα έχουν πολλά δικά τους προσωπικά άλυτα θέματα .

Σίγουρα διαθέτουν προς το άτομό σου, κάτι που είναι δύσκολο για να το παραδεχτούν. Ζήλεια!!!!

Όταν κάτι δεν σου αρέσει, ίσως επειδή δεν μπορείς να το φθάσεις εσύ, όταν κάτι κατά βάθος το ποθείς πολύ , μα δεν το έχεις, εν προκειμένω το Δημαρχιακό θώκο, τότε τι κάνεις ???? Ζηλεύεις.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 
Η ΠΟΛΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
Ευτυχώς που κατάλαβε τα σκουπίδια που  τον περιτριγύριζαν για θέσεις και τους έδιωξε από το γραφείο του 
Η ζήλεια είναι μεγάλο μαρτύριο. Και μετά έρχεται ο φθόνος. Ζήλεια και φθόνος, θανατηφόρο κοκτέιλ και μετά μίσος , κακία και σκόρπιο δηλητήριο.

Μη σ΄ αγγίζουν ΔΗΜΑΡΧΕ αυτά. Ο λαός γνωρίζει και διαθέτει αλάνθαστο κριτήριο και ένστικτο.
Οι περισσότεροι είμαστε μαζί σου!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ που κυκλοφορεί στη πόλη και συζητά με συμπολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου