Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Τονικίδη στη Νέα Δημοκρατία!

Σας το είχαμε υποσχεθεί και σήμερα σας ανακοινώνουμε ότι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Παύλου Τονικίδη στη Ν.Δ. είναι ο...
πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μηνάς Παπαδόπουλος.

Είναι γνωστός στους παροικούντες την κομματική Ιερουσαλήμ, ότι ο Μηνάς στήριξε με νύχια και με δόντια τον Παύλο Τονικίδη στη μάχη του επιμελητηρίου, κάνοντας το ''βαθύ λαρύγγι'' για τις κινήσεις του Βιολιτζή - τον οποίο πριόνιζε μέρα νύχτα όταν ήταν μαζί στη ΝΟΔΕ - κάτι που ξέρει και ο ίδιος ο δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης.
(Ακόμη έχει αποθηκευμένο το sms του Ανέστη)
Από εκείνες τις εκλογές εξάλλου, ο Σισμανίδης απομάκρυνε από κοντά του τον Μηνά…μέχρι που ήρθαν οι εσωκομματικές εκλογές.
Τότε δημιουργήθηκαν περίεργες συμμαχίες και με κοροιδίες σε φίλους και εχθρούς, γλείφοντας και έρποντας ….έβγαλαν τον Μηνά πρόεδρο της ΝΟΔΕ, με τον Τονικίδη να τρίβει τα χέρια του αφού ο δικός του άνθρωπος ανέλαβε τις τύχες της ΝΔ στο Κιλκίς!!


Με τις πλάτες του Γεωργαντά ο Μηνάς έκανε τα δικά του παιχνίδια και ξεκίνησε το πριόνισμα της υποψηφιότητας Κώστα Κιλτίδη - για τον οποίο νιώθει μικρά και κρύα συναισθήματα - βάζοντας την προσωπική του εμμονή πάνω από το καλό του κόμματος που υποτίθεται πρέπει να υπηρετεί.
Το σχέδιο Γεωργαντά - Μηνά πήγαινε πολύ καλά, μέχρι που εμφανίστηκε ο ….κουφός (παλιό καλό ανέκδοτο) Σούλης ως υποψήφιος δήμαρχος και έκανε άνω κάτω τον προγραμματισμό τους!
Από τότε ξεκίνησε ένας λυσσαλέος πόλεμος των Γεωργαντά και Μηνά κατά του Σούλη για να τον πείσουν να κάνει πίσω και να κατέβει στη θέση του ο άγνωστος Κυριακίδης απέναντι στον Παύλο κι έτσι να χάσει από τα αποδυτήρια.

Έλα όμως που ο Σούλης κατέβηκε στην Αθήνα και πήρε την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Μητσοτάκη ότι χρίσμα στο Κιλκίς δεν θα δοθεί ποτέ στον πρώτο γύρο, όπως και σε πολλούς δήμους της χώρας.

Αυτά τα νέα από το δεξιό μέτωπο.

Υ.Γ.

Παναγιώτη, στο μέιλ σου μας γράφεις πολλά ακόμη που δεν μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε επειδή αφορούν προσωπικά δεδομένα και δεν μπορούν να αποδειχτούν, όπως επίσης και πράγματα που δεν αφορούν τους αναγνώστες του Κιλκισιώτη.

Σε παρακαλούμε όμως, στείλε εκείνα που υποσχέθηκες για την υπόθεση ''Κρούσσια''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου