Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Όλοι οι άνθρωποι του Παραστατίδη...Από πατέρα σε γιο


 Ποιούς έχει δίπλα της η οικογένεια Παραστατίδη στον αγώνα για την μεταφορά της βουλευτικής έδρας από πατέρα σε γιο.

Στην προσπάθεια να κληροδοτήσει την βουλευτική έδρα στο γιο του ο Θόδωρος Παραστατίδης και μάλιστα σε άλλο κόμμα από αυτό με το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής, ο Θόδωρος Παραστατίδης έχει δώσει εντολή σε όλα τα στελέχη του να είναι στο πλευρό του γιου του.

Όλο το κατεστημένο που επί χρόνια ασχολείται με την διαρκή επανεκλογή του Θόδωρου Παραστατίδη ως βουλευτή στο νομό Κιλκίς σε κάθε κόμμα, πλέον θα επιστρατευτεί για τον γιο.
Όλοι αυτοι που έχουν επί χρόνια επιδοθεί στον αγώνα για το ρουσφέτι και την πολιτική συναλλαγή, πλέον αποτελούν την ομάδα του Στέφανου Παραστατίδη και πιέζουν τον κόσμο να μετακομίσει από το ΣΥΡΙΖΑ πίσω στο ΠΑΣΟΚ.

Πρώτος και καλύτερος ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Θόδωρου Παραστατίδη, ο δάσκαλος από τον Ακρίτα Γιώργος Δημητριάδης που πλέον φαίνεται ότι αναλαμβάνει το γραφείο του
 Στέφανου.



 Έπειτα, ο έτερος δάσκαλος από το Χωρύγι, Νίκος Κωνσταντινίδης, ο θεωρητικός της αριστεράς που έχει αναλάβει την πολιτική καθοδήγηση της ομάδας.
 Ο Λάζαρος Παζαρτζικλής, δημοτικός σύμβουλος του Κιλκίς είναι ο συγκεντρωσιάρχης του Παραστατίδη και φυσικά ο Γιώργος Παναγιωτίδης από το Δροσάτο αποτελεί το σύνδεσμο του Στέφανου με το παλαιό ΠΑΣΟΚ.

 Τελευταίος αλλά πιο εμβληματικός από όλους ο Βασίλης Παυλίδης συνταξιούχος τραπεζικός που ήταν στο γραφείο του Φλωρίδη όταν πρωτοβγήκε βουλευτής και μετά μεταπίδησε στον Θόδωρο Παραστατίδη, πλέον είναι ο οργανωτής της καμπάνιας του Στέφανου.
Με αυτά τα παλαιά και φθαρμένα (πολιτικά) υλικά η οικογένεια Παραστατίδη προσπαθεί να διατηρήσει την έδρα στην οικογένεια καθώς η βουλευτική αποζημίωση είναι μεγάλη και οι ανάγκες σε ρευστό επίσης μεγάλες.
http://tokilkistan.blogspot.com/2018/10/blog-post_29.html
ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου