Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ "ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΕΟΦΙΛΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣ Ως ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΣΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Θ.Β



Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως εκτρέφει πολλούς «κουραμπιέδες». Φαίνεται πως στο πολιτικό της μαγειρείο ζυμώνονται, πλάθονται και σερβίρονται στο πολιτικό κοινό φερέλπιδες πολιτικοί που την ημέρα είναι Νεοδημοκράτες και σαν σουρουπώσει και μετά, γίνονται ΠΑΣΟΚοαριστεροί
ή αν θέλετε ΚΙΝ.ΑΛοαριστεροί!
Δεν ξέρουμε εάν αυτή η «χαλαρότητα»  είναι πολιτική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας! Ξέρουμε ότι ο κάθε πολίτης και φυσικά ο κάθε Νεοδημοκράτης, είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, να ψηφίζει ότι θέλει και να μιλάει όπως θέλει.  Όμως όταν, είμαι σίγουρος, η ΝΟΔΕ Κιλκίς ξέρει ότι αυτός ο πολιτικός, προαλείφεται και ως υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, και έχει κυριολεκτικά οργώσει το Δήμο Κιλκίς μαζί με τον Θου Βου* ψαρεύοντας Νεοδημοκρατικούς ψήφους  για να τους δώσει στον φίλο του, που είναι απέναντι από την επιλογή στήριξης του κόμματος,  νομίζω πως ή η ΝΟΔΕ πρέπει να παραιτηθεί ή η Κεντρική Διοίκηση του κόμματος να πάρει τις αποφάσεις της!
Δεν μπορεί σήμερα, μέλος του κόμματος που αύριο θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, να λειτουργεί ως κατσαπλιάς!
Κύριε Πρόεδρε την ΝΟΔΕ Κιλκίς, κύριε Βουλευτά, ο κόσμος είναι αναστατωμένος, ξεκαθαρίστε την «ήρα από το σιτάρι»  εδώ και τώρα.  Εάν θέλετε τους αντάρτες της πολιτικής, τότε και εμείς μπορούμε να πάμε με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ  και μη σας φανεί καθόλου μα καθόλου παράξενο!  Δεν πρόκειται να ανεχθούμε σκύβαλα στην Ν.Δ. για χάρη της αυτοδυναμίας του κόμματος στις προσεχείς Εθνικές εκλογές.  Ναι τους χρειαζόμαστε όλους αλλά όχι και τους προδότες.
*ΘουΒου= ένα τυχαίο πρόσωπο.
Το ΘουΒου το πήρα από τα αρχικά του Θανάση Βέγκου, εάν όμως εσείς τα συνδυάσετε με κάποιου υποψήφιου, αυτό θα είναι θέμα δικό σας!  Απλή, απλούστατη σύμτωση!
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
 http://kilkiswebtv.blogspot.com/2019/05/blog-post_386.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου