Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Μοίρασαν ''πόνο'' σε Μηνά και Γεωργαντά!

Απανωτές πολιτικές σφαλιάρες στο νάνο της πολιτικής του νομού Κιλκίς της ΝΔ, τον βουλευτή Γιώργο Γεωργαντά από τον πρώην πρόεδρο Βαγγέλη Μειμαράκη και τον αντιπρόεδρο Κωστή Χατζηδάκη!
Η ''πολιτική παραδουλεύτρα'' του Γιώργου, ο Μηνάς, σήκωσε το ανάστημά του με
ανείπωτο θράσσος απέναντι στον Βαγγέλα και απαίτησε δήλωση νομιμότητας προς τον υποψήφιο του Γεωργαντά στο δήμο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.
Ο Βαγγέλας όμως αρνήθηκε κάνοντάς τους παρατήρηση για να κοιτάνε μόνο τις ευρωεκλογές και τίποτε άλλο!
Σοκαρίστηκε ο βουλευτής μαζί με το πολιτικό του γιουσουφάκι από την απάντηση και όρμησαν την επόμενη ημέρα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ που επισκέφτηκε το Κιλκίς, τον Κωστή Χατζηδάκη!
Απαίτησαν κι από εκείνον δήλωση υπέρ του Κυριακίδη και πήραν την ίδια απάντηση: να κοιτάνε μόνο τις ευρωεκλογές και όχι τα προσωπικά συμφέροντα του κάθε ένα στην τοπική αυτοδιοίκηση!
Δεύτερη αφαλιάρα που δικαιώνει όλους εκείνους που έλεγαν ότι δεν υπάρχει χρίσμα της ΝΔ στο Κιλκίς στις εκλογές παρά μόνο η στήριξη του Γεωργαντά στον Κυριακίδη.
Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές και τα όργανα στη ΝΔ άρχισαν!
Εδώ να μη ξεχάσουμε και τις άθλιες επιθέσεις του βουλευτή προς τον υποψήφιο δήμαρχο Σούλη Καζαντζίδη, τον οποίο χαρακτήρισε ''υποψήφιο της Πολιτικής Άνοιξης''!!!
Θα ζήσουμε επικές στιγμές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου