Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Γ.Συμπιλίδης: “Για την αξιοσύνη, όχι την συγγένεια υποστηρίζω τον Θ.Βαφειάδη”

 /
 





Την υποστήριξή του προς τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς με τον συνδυασμό “Δήμος ΑΞΙΩΝ” Θόδωρο Βαφειάδη εκφράζει ο πρώην βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Συμπιλίδης με την ακόλουθη δήλωση:
Σημειωστε αρχικά πως θεωρώ λάθος πέρα για πέρα το εκλογικό σύστημα με το οποίο καλούμαστε να εκλέξουμε τους τοπικούς μας άρχοντες! Πιστεύω
πως ο Δήμαρχος πρέπει να είναι υποψήφιος μόνος του και οι δημοτικοί σύμβουλοι σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Το λέω αυτό γιατί βλέπω σε όλους τους συνδυασμούς αξιόλογες υποψηφιότητες αλλά είναι αδύνατον να επιλεγούν!! Φυσικά και με γυμνό μάτι ξεχωρίζουν οι επαγγελματίες του συστήματος!
Θα μου πείτε αυτό είναι το σύστημα και με αυτό θα πορευτούμε.
Αυτό που έχω να πω σίγουρα και να ανάψω πολλά «αλαρμ » στους συμπολίτες μου είναι να κάνουν υπεύθυνες επιλογές.
Εχω στο τέλος να ξαναπώ πως πρέπει οι επιλογές να είναι σοβαρές και όχι συναισθηματικές!!! Θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι ο ανιψιός μου ο Θόδωρος Βαφειάδης. Ο λόγος που τον επιλέγω είναι η αξιοσύνη του και το πάθος του για προσφορά και όχι στα σίγουρα η συγγενική μας σχέση! Το κριτήριο όλων μας θα πρέπει να είναι η αξία του ανθρώπου που θα επιλέξουμε και όχι οτιδήποτε άλλο.

Υπέρ Δημήτρη Σισμανίδη ο Γιώργος Συμπιλίδης γνωστοποίησε o Θόδωρος Βαφειάδης

Πολιτική /
 



Στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη τάσσεται ο πρώην βουλευτής και πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Κιλκίς Γιώργος Συμπιλίδης!
Αυτό γνωστοποίησε με αποκαλυπτική δήλωσή του, μιλώντας στην εκπομπή «Ανευ Ορων» του ράδιο-«Μαχητής» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Θόδωρος Βαφειάδης, στέλεχος του συνδυασμού «Ανοδος-Επτάπολις» του Δημήτρη Σισμανίδη.
Ο κ. Βαφειάδης, που είναι υποψήφιος γιά την δημοτική ενότητα Κρουσίων (Κρουσσών), δήλωσε, ότι η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο οφείλεται εν πολλοίς στην ενθάρρυνση και παρότρυνση εκ μέρους του κ. Συμπιλίδη.
Πρόσθεσε δε, ότι, αν ο κ. Συμπιλίδης κατερχόταν στις εκλογές, όπως είχε διαφανεί αρχικώς, τότε αυτός θα συμμετείχε στο δικό του ψηφοδέλτιο.
Πάντως ο κ. Βαφειάδης διευκρίνησε, ότι η κάθοδός του στις τοπικές εκλογές δεν σχετίζεται με φιλικές ή συγγενικές σχέσεις ούτε επηρεάζεται από αυτές, αλλά έχει να κάνει με τα πιστεύω του γιά την αυτοδιοίκηση και τις θέσεις και απόψεις του γιά τα τοπικά θέματα, σε συνάρτηση με την διάθεση και βούλησή του να έχει ενεργό συμμετοχή στην προσπάθεια επίλυσής του.
Απαντώντας σε ερώτηση γιά το αν η στήριξη του Δημήτρη Σισμανίδη προέρχεται μόνον από τον Γιώργο Συμπιλίδη ο κ. Βαφειάδης τόνισε, ότι όλοι όσοι είχαν αρχικώς εκφρασθεί υπέρ του κ. Συμπιλίδη στηρίζουν τώρα τον κ. Σισμανίδη ενώ πολλοί συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, και ο κ. Συμπιλίδης, τους στηρίζει όλους ανεξαιρέτως.
«Προέχει η νίκη του συνδυασμού, και αυτή θα έλθει με την προσπάθεια όλων, βασισμένη στις ίδιες αρχές και αξίες και στο ίδιο όραμα γιά το καλό και την πρόοδο του τόπου», τόνισε ο κ. Βαφειάδης.
http://maxitis.gr/sumpilidis-gia-aksiosuni-oxi-suggeneia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου