Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο; Θα παίξει τελικά στη ρεβάνς;


Υπάρχουν 3 περιπτώσεις:

1) να κάνει μια κολοσσιαία κωλοτούμπα και να παίξει κανονικά με την ομάδα του δημοσίου, για να ξεφτιλιστεί πανηγυρικά, βρίσκοντας κάποιο πρόσχημα του τύπου "ξένος διαιτητής"
2) να επιμείνει και να μην κατέβει, καθώς δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική αλλαγή. Ο γαύρος συνεχίζει να έχει τον έλεγχο κάθε αναπνοής του ποδοσφαίρου στο 100% (ούτε καν στο 99,99%)
3) να φερθεί έξυπνα και να κατεβάσει την Κ20 ή μόνο αναπληρωματικούς για να αφήσει τον γαύρο να κερδίσει 30-0 κάνοντας την πλάκα του.

Υπάρχει και το εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί ενδεχόμενο, να κατεβεί κανονικά και να αγωνιστεί σοβαρά, χωρίς να θεωρηθεί κωλοτούμπα, εφόσον αποπεμφθεί οριστικά και αμετάκλητα ο Ανδρέας Παππάς από τη διαιτησία. Έτσι όμως ξεφτιλίζεται ο Ολυμπιακός , άρα η πιθανότητα να φάει κλωτσιά από το ποδόσφαιρο ο ανεκδιήγητος Παππάς είναι κάτω από 1%. 


Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να αποφασίσει την ερχόμενη Τρίτη για το αν θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος ή αν θα κατεβάσει την Κ20 ση συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά δεν έχει λάβει την οριστική του απόφαση, αν και φαίνεται πως κλείνει προς τη χρησιμοποίηση της Κ20 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Σαββίδης θα περιμένει να δει και τι θα γίνει στην υπόθεση του διαιτητή του πρώτου αγώνα, Ανδρέα Παππά, καθώς περιμένει την αποπομπή του από τους πίνακες διαιτησίας. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλά πως η πρόκριση στον τελικό έχει χαθεί μετά την κατοχύρωση του πρώτου αγώνα στον Ολυμπιακό με σκορ 3-0 και πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι τυπική διαδικασία. Παρόλα αυτά θέλουν να εκφράσουν τη δυσφορία τους για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω της χρησιμοποίησης της Κ20 και για αυτό τον λόγο, εξετάζουν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, παρότι ο Σαββίδης είχε τονίσει μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού, πως ο ΠΑΟΚ δε θα κατέβει καθόλου στο δεύτερο ματς των δυο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου