Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Επίδειξη ανθρωπιάς από μετανάστες: Μετά από μισή ώρα διαβουλεύσεων επέτρεψαν σε Έλληνα να πάει στο Νοσοκομείο !


Κάποιοι κακόπιστοι, ούρλιαζαν τις τελευταίες ημέρες, ότι "λαθρομετανάστες ζητούν ταυτότητες από Έλληνες, για να τους αφήσουν να περάσουν". Χθες, ένας Τρικαλινός μετέφερε τον πατέρα του στο Νοσοκομείο Λάρισας. Οι μετανάστες έκλεισαν το δρόμο έχοντας κάποιο αίτημα ως συνήθως και ...



Κι όμως ! 
Προβαίνοντας σε μια πρωτοφανή επίδειξη ανθρωπιάς και σεβασμού στη χώρα που τους φιλοξενεί, άφησαν στην άκρη τα δίκαια αιτήματά τους και επέτρεψαν στον Έλληνα να πάει στο Νοσοκομείο τον πατέρα του, μετά από μισή ώρα παρακαλετών μόνο (Μόνο!) !

Παρέδωσαν μάθημα δημοκρατίας στη χώρα που τη  γέννησε, τα αδέρφια μας οι Αφγανοί, Πακιστανοί, Ιρακινοί και λοιποί πρόσφυγες.

Ακροαριστεροί φασίστες έσπευσαν να τονίσουν ότι το βίντεο είναι προβοκατόρικο και ότι η ομηρία κράτησε 1 ώρα και όχι μισή, όπως ισχυρίζεται ο Έλληνας, ενώ ακροδεξιοί φασίστες ούρλιαζαν "ντροπή σας ρε, αυτά δεν έκαναν και οι αγρότες; με τους πρόσφυγες τα βάλατε;"

Κι όπως γράφει ο κ.Τουλάκης:

"Έπρεπε να γίνουν διαβουλεύσεις περίπου μισής ώρας με τους λαθρομεταναστες που έχουν καταλάβει το οδόστρωμα επί της Εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας για να μπορέσει τελικά να περάσει το ασθενοφόρο που μετέφερε τον πατέρα μου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στις 09/04/2016 και ώρα περίπου"
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΤΟΥΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου