Κυριακή 6 Μαΐου 2018

MAT του Δημήτρη Σισμανίδη με Μηνά Παπαδόπουλο στη ΝΟΔΕ Κιλκίς!

Γράφει ο Δεξιός Μπακούνιν
Αυτό που έγινε στις υποψηφιότητες της ΝΔ για πρόεδρο στη ΝΟΔΕ Κιλκίς, ήταν αναμενόμενο. Ο δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης ήταν εκείνος που στήριξε τον
απερχόμενο πρόεδρο Κώστα Βιολιτζή στη μάχη του για το επιμελητήριο Κιλκίς.
Ήταν εκείνος που του έδωσε τους περισσότερους υποψηφίους συμβούλους κι εκείνος που του δυνάμωσε το ψηφοδέλτιο για να μπορέσει να χτυπήσει στα ίσα τον Παύλο Τονικίδη.
Αν δεν ήταν η προδοσία του Πολυκάστρου και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, ο Βιολιτζής σήμερα θα ήταν ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κιλκίς.
Όμως από εκείνη την νίκη Τονικίδη πέρασε πολύς καιρός και κύλησε άπλετος πολιτικός χρόνος. Τα μηνύματα που ερχόταν στα αυτιά του δημάρχου για συμφωνίες του Βιολιτζή με τον Τονικίδη…πλήθαιναν συνεχώς.
Ο δήμαρχος τέσταρε τις πληροφορίες και το μέχρι χθες πολιτικό πουλέν του και κατάλαβε ότι υπήρξε πολιτικός αραβώνας μεταξύ Τονικίδη και Βιολιτζή με φόντο τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Μέσα σε όλα αυτά, ήταν και οι απρόσχεστες κουβέντες του Παύλου δεξιά κι αριστερά για την …στήριξή του στον Βιολιτζή με τους ''δικούς'' του νεοδημοκράτες στην προσπάθεια να εκλεγεί πρόεδρος ξανά στη ΝΟΔΕ!
Όλο αυτό το παιχνίδι ο Παύλος το ξέρει καλά. Έπιασε με τον απρόσεχτο λογιστή του Πολυκάστρου - έτσι είναι Κώστα - και το επανέλαβε με τον Βιολιτζή: θα είσαι ο επόμενος πρόεδρος του επιμελητηρίου όταν αποχωρήσω αφού εκλεγώ δήμαρχος!

Το έφαγε το παραμύθι ο Κώστας και άρχισε να συμπλέει μαζί με τον Παύλο και να στηρίζει τις αποφάσεις του στα ΔΣ του επιμελητηρίου.
Ο Σισμανίδης τα είδε όλα αυτά και τα διαπίστωσε! Έτσι αποφάσισε να δράσει: ο Μηνάς ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να μπει μπροστά και να μην τον πουλήσει.
Ο αντικιλτιδισμός του Μηνά - προς το παρόν- δεν είναι πρόβλημα και το γνωρίζει καλά ο δήμαρχος.
Πρώτα πρέπει να τελειώνουμε με τον Βιολιτζή που πήδηξε απ το καράβι του.
Έτσι ο δήμαρχος σχεδίασε το ''μαλακό'' χτύπημα στη ΝΟΔΕ και περιμένει τη συνέχεια …

Αλλά όμως και  ο Γεωργαντάς με την απραξία του και τη μη συμμετοχή του στη διαδικασία, δεν θα τα βάψει και μαύρα όταν ένας  πρόεδρος που είναι σε κόντρα με τον Κιλτίδη, εκλεγεί στη ΝΟΔΕ στις 13 Μαίου!
Όλοι λοιπόν είναι ευχαριστημένοι με τον Μηνά στη θέση του προέδρου, εκτός φυσικά από μερικές φωνές που δεν διαθέτουν και την ανάλογη πολιτική δύναμη και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον! Ειδικά αν επαληθευτούν οι προσδοκίες του Κιλτίδη και μπει στο ψηφοδέλτιο!
Εκεί θα έχουμε πραγματικές καταστάσεις της δεκαετίας του 90, μπας και ξεσκουριάσουμε λίγο!

Δεξιός Μπακούνιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου