Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Όλο το ρόστερ του ΠΑΟΚ στην αποστολή για τον τελικό


Όλο το ρόστερ του ΠΑΟΚ στην αποστολή για τον τελικό
Ολοκλήρωσε την εν Θεσσαλονίκη προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, κάτω από άστατο καιρό και δυνατή βροχή και πριν τον τελικό με την ΑΕΚ (12/5, 20:30, Cosmote Sport 1) θα διεξαχθεί ακόμα μία προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές πάνω στον τομέα της τακτικής εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Σήμερα (10/5) το απόγευμα ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την Αθήνα. Στην αποστολή συμμετέχει ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα και από αυτούς θα επιλεγούν οι 18 του φύλλου αγώνα, όπως και οι 11 του αρχικού σχήματος.

Την Παρασκευή Παρασκευή (11/5) στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, η συνέντευξη του «Δικεφάλου» πριν τον τελικό. Το «παρών» εκτός από τον προπονητή θα δώσει και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, ενώ για τις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας, όπου παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τους τελικούς σχεδιασμούς στην έδρα του τελικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου