Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝΙΚΙΔΗ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΙΛΚΙΣ


Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του συνδυασμού της πλειοψηφίας η δυναμική επέλαση του Παύλου για τη διεκδίκηση της δημαρχίας Κιλκίς στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Οι σύμβουλοι βλέπουν  τον αρχηγό της αντιπολίτευσης να βρίσκεται σε κάθε εκδήλωση και καφενείο από άκρη σε άκρη του δήμου μοιράζοντας ευρώπουλα στο λαό και να κλείνει τις πληγές της ήττας του ενώ το φλερτ του με δεξιούς πλέον του δίνει νέα ώθηση σε αντίθεση με τον Δήμαρχο τους, για τον οποίο οι κάτοικοι του Κιλκίς εκφράζουν πλέον έντονη δυσφορία καθώς δεν εμφανίζεται πουθενά.
Κάποιοι μάλιστα λένε ότι θυμήθηκε το παρελθόν του στην ασφάλεια και πλέον κυκλοφοράει μονο νύχτα...

Ήδη κυκλοφορούν μάλιστα φήμες ότι ο Παύλος έκανε το μεγάλο βήμα και τα βρήκε σε όλα με τον μέχρι πρότινος εχθρό του και αρχηγό του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς Φραγκίδη (Σσσσ,  μην το μάθει η γυναίκα του...), ενώ και οι σχέσεις του με τους πρώην Δημάρχους του ΠΑΣΟΚ αποκαταστάθηκε πλήρως.

Πολλοί υποψήφιοι σύμβουλοι του Μπαλάσκα και του Σισμανίδη κοιτούν με άλλο μάτι πλέον τον συνδυασμό του Τονικίδη και είναι έτοιμοι να κλείσουν από τώρα προκειμένου να εξασφαλίσουν μια έμμισθη θέση Αντιδημάρχου.
Περισσότερα προσεχώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου