Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Απόστολος Τζιτζικώστας: ο σφαγέας του Κιλκίς.

Μπορεί να έχει babyface και να κάνει καλή πρώτη εντύπωση και να κερδίζει τον συνομιλητή του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, αλλά στην ουσία είναι μεγάλος τρόμπας!
Και ειδικά εδώ στο Κιλκίς υποφέρουμε απ την
δημιουργική …απραξία του!
Τον στηρίξαμε τότε στις εκλογές απέναντι στην κοροιδία του Αντώνη Σαμαρά, τον Γιάννη Ιωαννίδη και στον τοποτηρητή της Θεσσαλονίκης στο Κιλκίς , αλλά μέχρι εκεί.
Δεν περιμέναμε ότι ο Τζιτζικώστας θα βγεί…μάπα το καρπούζι: κανένα έργο, μηδέν προοπτική και μόνο χειροκροτήματα και φωτογραφίες!
Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, έβαλε πλάτη για να λειτουργήσουν τα διόδια-κουλοχέρηδες σταματώντας τις αντιδράσεις του Γκουντενούδη και του Γεωργαντά.

Όμως το χειρότερο απ όλα, είναι ότι τα βρήκε με την εταιρεία ΑΚΤΩΡ που έχει την εκμετάλλευση των μεταλλείων χρυσού στα Κρούσια και κάνει κινήσεις για να πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες, γράφοντας έτσι στα παλιά του τα παπούτσια τις αντιδράσεις των υγειώς σκεπτόμενων κατοίκων του Κιλκίς και των Κρουσίων!

Μεγάλη απογοήτευση ο Περιφερειάρχης! Άρχισε να χαλάει και να τσαλακώνεται το προφίλ του καλού παιδιού…. και θα επανέλθουμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου