Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Προσοχή στους απατεώνες που παριστάνουν τους λογιστές!


ΕΛΑΣ
Με το που άνοιξε το taxis για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έπιασαν... δουλειά και οι κάθε λογής "επιτήδειοι".
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο kontranews.gr, ένας άνδρας, κοντός, χοντρός με αμάξι πολυτελείας ή Mercedes ή Alfa Romeo, σταμάτησε σε πολυσύχναστο δρόμο του Παγκρατίου μία ανυποψίαστη ηλικιωμένη γυναίκα λέγοντάς της ότι γνωρίζει το γιο της - μάλιστα ανέφερε και το όνομά του! - και ότι θα πρέπει να του δώσει
1200 ευρώ για να συμπληρώσει τη δήλωσή του, καθώς ο γιος της θα έπαιρνε επιστροφή... 7000 ευρώ!
Η ηλικιωμένη γυναίκα του είπε ότι πρέπει να πάει μέχρι στο σπίτι της για να ρωτήσει το γιο της και εκείνος την ακολουθούθησε μέχρι την κατοικία της. Μόλις η γυναίκα μπήκε στο σπίτι, πήρε τηλέφωνο το γιο της, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, που εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛΑΣ ανταποκρίθηκε άμεσα στέλνοντας μέσα σε λίγα λεπτά 5 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο απατεώνας όμως, επειδή προφανώς κάτι υποψιάσθηκε... έγινε καπνός.
Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο kontranews.gr ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας, "Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική αστυνομία, η οποία έστειλε αμέσως την ομάδα ΔΙΑΣ, μέσα σε δύο λεπτά που πήραμε τηλέφωνο. Παραλίγο να πιάσουν τον δράστη, δυστυχώς όμως πρόλαβε κι εξαφανίστηκε".
Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα στην περιοχή για να εντοπίσει τον... "λογιστή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου