Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Πρώτος μάγκας ο Τονικίδης έβαλε τον Βιολιτζή απέναντι στα κορόιδα και τώρα πανηγυρίζει!

οι τενεκέδες της ΝΔ
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ. ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ...

Μεγάλος μάγκας ο Τονικίδης τελικά: ένα
τίποτα με ιλουστρασιόν περιτύλιγμα και μια μεγάλη δόση αυθάδειας, διέλυσε την κεντροδεξιά και ανέστησε το ΠΑΣΟΚ!
Μιλάμε για πραγματικά μεγάλο κατόρθωμα που μόνο οι μπούληδες της ΝΔ και τα ακροδεξιά της δεκανίκια μπορούν να  καταφέρουν!
Τι κι αν είχαν ενάμιση δήμο και μια αντιπεριφέρεια και δυο βουλευτές!
Δηλαδή Σισμανίδης, μισός Γκουντενούδης (ο άλλος μισός δήμαρχος Ανθρακίδης), ο Γεωργαντάς και το χρυσαύγουλο!
Όλους τους έκανε μια χαψιά ο μάγκας Τονικίδης…με την κίνηση ματ να βάλει τον δικό του άνθρωπο Κώστα Βιολιτζή  - κολλητός του για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα-  απέναντί του την τελευταία στιγμή και απ τη νέα χρονιά να τον πάρει μαζί του δείχνοντας δήθεν ενότητα και …ανανεώση στη διοίκηση του επιμελητηρίου.
Απορούμε πως την πάτησε ο Σισμανίδης, αλλά τελικά δεν βλέπουμε να είχε και άλλη επιλογή.
Όμως η αλήθεια έχει και αυτή την πλευρά: ο Γεωργαντάς ασχολείται την πείροδο αυτή με το πως θα γίνει υπουργός, ο Χατζησάββας πως θα ξαναπάρει την έδρα του και ο Γκουντενούδης με μισή καρδιά στήριξε τον Βιολιτζή γιατί ο Σιωνίδης ήταν με τον Τονικίδη.
Ο μόνος που έδωσε τη μεγάλη μάχη στα ίσα και μόνος του απέναντι στην παρακμή που ονομάζεται Παύλος Τονικίδης, ήταν ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης.
Οι άλλοι ήταν στο …ρελαντί, ενώ ο Βιολιτζής σαν πρόεδρος ΝΟΔΕ έδειξε κλίμα ηττοπάθειας από την αρχή επειδή δεν παραιτήθηκε απ τη θέση του προέδρου του κόμματος.
Βασικά όμως το γεγονός παραμένει: μαύρο σκοτάδι στην οποιαδήποτε προοπτική του Κιλκίς για ανάκαμψη και προοπτική!
Ο Παύλος Τονικίδης θα έχει για τα επόμενα χρόνια εξασφαλισμένο το μεροκάματα απ τα κορόιδα και θα συνεχίσει να πουλάει τις δηθενιές του στους Ιθαγενείς του Κιλκίς για …ανάπτυξη και θα έχει ξανά επίσης το μέγιστο θράσος να διεκδικήσει εκ νέου τη δημοτική αρχή στις εκλογές του 2019!
Φυσικά αυτά δεν θα είχαν συμβεί αν δεν είχε την ευλογία- ανοχή και του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος ως γνωστόν τον είχε στηρίξει και στις δημοτικές εκλογές…στα σκοτεινά.
Έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους ο Παύλος και ο Απόστολος γιατί τους συνδέει το ….τίποτα.
Το απόλυτο τίποτα.
Κι εσύ καημένε Κιλκισιώτη, περίμενε να αλλάξει ο τόπος σου απ τον καναπέ και τα καθρεφτάκια που σου χαρίζουν κάθε Σάββατο στο παζάρι οι θεσμικοί σου άρχοντες.
Όλοι πλην φυσικά του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη.
Θα επανέλθουμε με τις λάθος κινήσεις Βιολιτζή και τη μαεστρία του Τονικίδη στον στρατηγικό σχεδιασμό και την τακτική στην εκλογική διαδικασία για το 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου