Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Κιλκίς: Ο αγοραστής του χασίς έδειξε τον προμηθευτή του

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, αξιοποίησαν τις πληροφορίες που τους δόθηκαν για έναν διακινητή ναρκωτικώνΚιλκίς: Ο αγοραστής του χασίς έδειξε τον προμηθευτή του

Άλλη μια… εκτός έδρας επιτυχία κατέγραψαν στο ενεργητικό τους οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, οι οποίοι ακολούθησαν πληροφορίες που τους δόθηκαν για έναν διακινητή ναρκωτικών με έδρα την Θεσσαλονίκη.


Όταν εντόπισαν την κατοικία του νεαρού Έλληνα υπόπτου, την έθεσαν υπό παρακολούθηση και μόλις είδαν να βγαίνει ένας 49χρονος τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν. Στην κατοχή του βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία παραδέχθηκε ότι είχε προμηθευτεί από τον 27χρονο ένοικο του σπιτιού.

Αμέσως, έγινε έφοδος στο σπίτι και συνελήφθη ο 27χρονος, ενώ κατά την διάρκεια της έρευνας που επεκτάθηκε και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν συνολικά 68 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά και κατασχέθηκαν 180 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις. Ο νεαρός οδηγήθηκε μαζί με τον «πελάτη» του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αγορά και πώληση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου