Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Προσλήψεις στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης

Ανακοινωση για την πρόθεση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών της Αστικής με αντικείμενο τα εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης
 
Ανακοινωση για την πρόθεση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» να συνάψει
σύμβαση μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών της Αστικής με αντικείμενο τα εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης και συγκεκριμένα
1. χειροτεχνίας με ανακυκλώσιμα υλικά, κόσμημα, ξυλουργική κτλ
2.    διακόσμησης σε διάφορες επιφάνειες με ντεκουπάζ και κολάζ σε γυαλί , κεραμικό, ξύλο και εικονογραφίες
3.    πάνινης κούκλας
4.    εργόχειρων ειδών όπως κέντημα, πλέξιμο, κρόσσια, ράψιμο , χαλιά κτλ
5.    κατασκευών (κεραμική, γύψινα, ξύλινα, κηροποιεία)
Τα ως άνω εργαστήρια περιλαμβάνουν την εκμάθηση κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων και ενισχύουν την έκφραση και διαχείριση των συναισθημάτων και της αυτοεπίγνωσης των ΑμεΑ. Δημιουργούν ευκαιρίες για εξάσκηση σε αποτελεσματικές κοινωνικές συμπεριφορές τόσο για άτομα όσο και για ομάδες και μπορούν να υλοποιηθούν σε συνεργασία με μαθητικές κοινότητες τυπικής ανάπτυξης. Αποσκοπούν στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη τους, στην ευαισθητοποίησή τους σε σημαντικά θέματα όπως η επικοινωνία, η γνώση σε σχέση με τον εαυτό, η αναγνώριση, η έκφραση και διαχείριση συναισθημάτων, αντιμετώπιση αγχογόνων καταστάσεων, επίλυση συγκρούσεων, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η άσκηση βασικών κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων, δεξιοτήτων μελέτης και δεξιοτήτων κρίσεων καθώς και η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων. Ακόμη αποσκοπούν στην απόκτηση εργασιακών συνηθειών που αποβλέπουν στην απασχόληση των ωφελούμενων μέσω της μελλοντικής ένταξης τους στην αγορά εργασίας.
Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν ένα (1) άτομο ειδικότητας ΔΕ Δημιουργικής Απασχόλησης, από την υπογραφή της σύμβασης και έως 31/5/2017.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ (σε ευκρινή φωτοαντίγραφα, σύμφωνα με άρθρο 1 του Ν. 4250/2014)
1.    Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιο
2.    Απολυτήριο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν. 1346/83 ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, προσόν διορισμού ορίζεται το ομώνυμο ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παραπάνω σχολικών μονάδων.
3.    Βεβαίωση οποιουδήποτε δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ότι παρακολούθησαν πρόγραμμα Α' Βοηθειών.
4.    Αναφορικά με την απόδειξη της εμπειρίας, αυτή αποδεικνύεται ως εξής:
Α. Για τους μισθωτούς, του δημόσιο και ιδιωτικού τομέα:
•    Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης
•    Χωριστή από την αίτηση υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνονται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης»
21ης Ιουνίου 36, Τ.Κ. 61100 - Κιλκίς
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες από την τελευταία δημοσίευση.
 http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/164837/proslipseis-sto-kentro-koinonikis-stiriksis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου