Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

KAZAMIAΣ 2020! ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΗ!


ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τώρα διαβάστε και τον Μάιο του 2020!

Επειδή θέλουμε να είμαστε πρωτοπόροι σε αυτό που κάνουμε, σήμερα σας έχουμε τον ΚΑΖΑΜΙΑ 2020 για ολόκληρη της επικράτεια της αντιπεριφέρειας Κιλκίς!
Ευχαριστούμε τον φίλο της ιστοσελίδας που μας τον έστειλε:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Ιανουάριος μπαίνει με χιόνι και κρύο πολύ στην ακριτική περιοχή μας! Αλλά τη μεγαλύτερη κρυάδα την παίρνουν στον
ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: ο ίδιος ο Αλαίκσεις Τσοίπρας σε επίσκεψη αστραπή που πραγματοποιεί στην έδρα της αντιπεριφέρειας, ανακοινώνει σε σεμνή τελετή στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ την ένταξη του Παύλου Τονικίδη στα ψηφοδέλτια του κόμματος! Ο γνωστός Θοδωράκης βγάζει εκ νέου ανακοίνωση και δικαιολογεί ως ορθή την απόφαση του αρχηγού Παύλου!
Φήμες για λιποθυμίες σε γνωστό δημοσιογραφκό συγκρότημα, ελέγχονται ως ….ανακριβείς!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στο δήμο Παιονίας: ο πρώην δήμαρχος Γκουντενούδης καταγγέλει μεθοδεύσεις της διοίκησης Σιωνίδη για κακοδιαχείρηση στα συσίτια των παιδιών στα δημοτικά! Αντί να δίνουν πορτοκαλάδες και χυμούς των 330 ml έδιναν 250 ml με αποτέλεσμα να μην παίρνουν τον ικανοποιητικό αριθμό βιταμίνων και ιχνοστοιχείων οι μαθητές!
''Να επέμβει ο εισαγγελέας διαφθοράς'' ούρλιαζε ο Χρήστος μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου!
Αντίθετα στο Κιλκίς είχαμε άλλες πέντε ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων με αποτέλεσμα οι ανεξάρτητοι να είναι η δεύτερη δημοτική παράταξη στον δήμο!

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Μάρτιος μπήκε με τον υδράργυρο στα ….κόκκινα! Στους 24 βαθμούς είναι καρφωμένα τα θερμόμετρα με αποτέλεσμα οι Κιλκισιώτες να ονειρεύονται το καλοκαίρι από τώρα!
Φυσικά η πολύ ζέστη χτύπησε σε γνωστές συμπεριφορές πολιτικών, με αποτέλεσμα οι κυβιστήσεις να έχουν την τιμητική τους!
Εκλογές στη ΝΟΔΕ Κιλκίς με νέες υποψηφιότητες που προκαλούν συζητήσεις!
Οι φήμες για νέες εθνικές εκλογές ανάβουν την προεκλογική κομματική περίοδο!
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεόδωρος Βαφειάδης ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία από τον Μικρόκαμπο θέλοντας έτσι να τιμωρήσει την Ευκαρπία επειδή δεν του έδωσαν τριακόσιους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές!!!

ΑΠΡΙΛΗΣ

Και τον Απρίλη μύρισε θυμάρι και βασιλικός που έλεγε και το αγαπημένο τραγούδι του …Δημήτρη Αγαθόπουλου, ο οποίος άρχισε να προετοιμάζεται για το Πάσχα ψάχνοντας για το αρνί που θα σουβλίσει σε σχήμα….Παύλου! Νηστεία και προσευχή για τον Γιώργο Περπερίδη που βλέπει την έδρα τη βουλευτική να χάνεται από τον ορίζοντά του!
Όχι ότι χωρίς την προσχώρηση Τονικίδη είχε ελπίδες πολλές, αλλά να τώρα δεν έχει ούτε …μισή!
Στο δήμο του Κιλκίς έχουμε την πλήρη προσχώρηση του Παπακώστα και του Στανημερόπουλου στον συνδυασμό του δημάρχου κι έτσι οι σύμβουλοι του συνδυασμού της πλειοψηφίας έγιναν δεκαπέντε!
Ένσταση κατά της προσχώρησης υπέβαλε ο Θόδωρος Βαφειάδης με τον Δημήτρη Τσαντάκη, οι οποίοι κι έφεραν την άποψη άλλου εκτιμητή από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος βεβαιώνει ότι τέτοιου είδους προσχωρήσεις είναι βλαπτικές για τον δήμο του Κιλκίς!!!
Υπάρχει αβεβαιότητα στο ποιος από τους δυο πλήρωσε τελικά τον εκτιμητή από τη Θεσσαλονίκη ή αν ….μοιράστηκαν μαζί το κόστος!

MΑΙΟΣ

Κι ανθίζουν τα λουλούδια και το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα με αποτέλεσμα κάποιος αντιδήμαρχος να ανεβάζει την ερωτική του λίμπιτο με….παρατράγουδα!
Μιλάμε για πρώτου μεγέθους βόμβα αλλά….ερωτική!
 Όμως οι καταστροφές που προκαλεί και στα δυο σπίτια των εραστών….είναι παρόμοια με την κανονική!!!
Την ερωτιάρα σύζυγο που ατίμασε το στεφάνι της για τον αντιδήμαρχο, δεν την προσπερνάς εύκολα χωρίς να βγάλεις αρκετά επιφωνήματα θαυμασμού!
Άρα ετοιμαστείτε για πολύ πιπεράτες καταστάσεις!!!
Σύντομα κοντά σας….







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου