Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Μια ερώτηση κύριε Συμπιλίδη...

Στις δημοτικές εκλογές  είχατε βγάλει μια ανακοίνωση για να στηρίξετε τον ανιψιό σας που ήταν υποψήφιος με τον Παύλο Τονικίδη που σήμερα είναι ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψε την κατάπτυστη συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ και πούλησε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που
για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εσείς ρίξατε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 1993 επειδή ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού ήθελε να την πει σλαβομακεδονία και τους κατοίκους της σλαβομακεδόνες κτλ κτλ….
Σήμερα ο ανιψιός στηρίζει με νύχια και με δόντια την παράταξη του Παύλου Τονικίδη και τον ίδιο τον Παύλο ο οποίος είπαμε στηρίζει τον Τσίπρα και τον Κοτζιά που παρέδωσαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς …''Μακεδόνες''!

Εξακολουθείτε κύριε Συμπιλίδη να έχετε την ίδια άποψη για τον ….ΑΞΙΟ ανιψιό και τον …ΑΞΙΟ Παύλο Τονικίδη;

Για να ξέρουν και οι Κιλκισιώτες την άποψή σας….

ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗ….:
Την υποστήριξή του προς τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς με τον συνδυασμό “Δήμος ΑΞΙΩΝ” Θόδωρο Βαφειάδη εκφράζει ο πρώην βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Συμπιλίδης με την ακόλουθη δήλωση:
'' Σημειωστε αρχικά πως θεωρώ λάθος πέρα για πέρα το εκλογικό σύστημα με το οποίο καλούμαστε να εκλέξουμε τους τοπικούς μας άρχοντες! Πιστεύω πως ο Δήμαρχος πρέπει να είναι υποψήφιος μόνος του και οι δημοτικοί σύμβουλοι σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Το λέω αυτό γιατί βλέπω σε όλους τους συνδυασμούς αξιόλογες υποψηφιότητες αλλά είναι αδύνατον να επιλεγούν!! Φυσικά και με γυμνό μάτι ξεχωρίζουν οι επαγγελματίες του συστήματος!
Θα μου πείτε αυτό είναι το σύστημα και με αυτό θα πορευτούμε.
Αυτό που έχω να πω σίγουρα και να ανάψω πολλά «αλαρμ » στους συμπολίτες μου είναι να κάνουν υπεύθυνες επιλογές.
Εχω στο τέλος να ξαναπώ πως πρέπει οι επιλογές να είναι σοβαρές και όχι συναισθηματικές!!! Θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι ο ανιψιός μου ο Θόδωρος Βαφειάδης. Ο λόγος που τον επιλέγω είναι η αξιοσύνη του και το πάθος του για προσφορά και όχι στα σίγουρα η συγγενική μας σχέση! Το κριτήριο όλων μας θα πρέπει να είναι η αξία του ανθρώπου που θα επιλέξουμε και όχι οτιδήποτε άλλο.''

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΑΣ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου