Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ


Με προβλήματα ξεκινά τη θητεία του ο νέος Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς κύριος Ρεβενάκης Θεόδωρος.                                                                                                                        Εκτός των άλλων προβλημάτων που κληρονόμησε έχει να αντιμετωπίσει και τους ξυλοδαρμούς των εργαζομένων. Σύμφωνα λοιπόν με εξακριβωμένες πληροφορίες εχθές Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στο
Ακτινολογικό Τμήμα διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλους που σε καμία περίπτωση δεν τιμούν κανένα από τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ και από την άλλη θέτουν σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα.
Συγκεκριμένα επισκέπτες,εργαζόμενοι, ασθενείς και συνοδοί έγιναν μάρτυρες ξυλοδαρμού εργαζόμενου συμβασιούχου χειριστή από μόνιμο ιατρό ακτινολόγο στο πρωινό ωράριο χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια. 
Η μόνιμη ιατρός-ακτινολόγος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σε έξαλλη κατάσταση, μαινόμενη επιτέθηκε στην αρχή φραστικά στην χειρίστρια και στην συνέχεια χειροδίκησε χτυπώντας την στο πρόσωπο και αρπάζοντας από τον λαιμό, ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και αποσόβησαν τα χειρότερα. 
Μετά το αρχικό σοκ πού προκλήθηκε από την επίθεση,κλήθηκε η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της επιτιθέμενης μετά από μήνυση που κατέθεσε το θύμα.
Η κατάσταση στο Νοσοκομείο του Κιλκίς είναι πλέον είναι ανεξέλεγκτη,αυξάνονται οι απειλές και οι ξυλοδαρμοί και  καθημερινά κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα  των εργαζόμενοι από παραβατικές συμπεριφορές.
Οι εργαζόμενοι κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να προσφέρουν υπηρεσίας υγείας σε ένα Δημόσιο Σύστημα Υγείας που καταρρέει καθημερινά.
Αλήθεια πως θα προστατέψετε τους εργαζόμενους κύριε Ρεβενάκη απο τα φαινόμενα βίας;
Κύριε Πλωμαρίτη πως θα αντιμετωπίσετε το μείζον θέμα της ασφάλειας του προσωπικού στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς;   
Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πως θα αντιμετωπίσει την έξαρση της βίας στα Νοσοκομεία όπου οι εργαζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες ανεξέλεγκτες καταστάσεις;
Καλώς ήρθατε στο Κιλκίς, κύριε Ρεβενάκη.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου