Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Το λάθος

Όπως είναι γνωστό σε όλους τους παροικούντες στη γαλάζια Ιερουσαλήμ, οι σχέσεις μεταξύ Γεωργαντά και Σισμανίδη δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα καλές. Ειδικά  μετά την
επανεμφάνιση του Κώστα Κιλτίδη, τα πράγματα χειροτέρεψαν.
Έτσι ο βουλευτής της ΝΔ γι αυτόν κυρίως το λόγο, έκανε πιο στενές τις επαφές του με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου και υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη. 
Από άλλο πολιτικό χώρο, άρα ακίνδυνος!
Έτσι ετοίμαζε εδώ και καιρό - αφού είναι και μέλος της επιτροπής της ΝΔ για τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση - μια άνευρη υποψηφιότητα από την πλευρά της ΝΔ, μια άοσμη και άγευστη υποψηφιότητα που θα έχανε με κατεβασμένα τα χέρια από τον Παύλο στις εκλογές με την δικαιολογία της …αποτυχίας της διοίκησης Σισμανίδη!

Θα χάριζε στον Τονικίδη και στο ΠΑΣΟΚ τον δήμο Κιλκίς, αλλά ο Γεργαντάς θα ήταν ο μοναδικός κερδισμένος αφού μόνο εκείνος θα είχε άμεση πρόσβαση και παρέμβαση!
Ενώ είχε έτοιμη τη δυναμική λύση από τον δεξιό χώρο, τον Θόδωρο Βαφειάδη, τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Σισμανίδη, τον άνθρωπο που δεν δίστασε να υψώσει τη φωνή του στο δήμαρχο όταν πίστευε ότι είχε δίκιο, με τον οποίο και θα μπορούσε να πλησιάσει και τον Γιώργο Συμπιλίδη, αυτός προτίμησε να εμφανίσει άγευστες λύσεις,  με σκοπό εκεί να  δώσει τη στήριξη της ΝΔ και ….ο Παύλος να εκλεγεί!

Οι εξελίξεις όμως καθυστέρησαν σημαντικά και ενώ περιμέναμε το σήριαλ να συνεχιστεί με πρωταγωνιστές (3Α και Θόδωρο) και κομπάρσους (Άκης και Σούλης ), ο ακροδεξιός ταλιμπάν ξιφούλκησε!
Που πας ρε Καραμήτρο;
Ο Γεωργαντάς όμως έχει ακόμη το χρόνο να διορθώσει τη λάθος επιλογή του. 
Ο γιατρός τον περιμένει.
Ας περιμένουμε κι εμείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου