Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ facebook Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΚΙΣ


Φίλες και φίλοι, Η εμπιστοσύνη σας είναι η δύναμη μου για να συνεχίσω να ασκω το λειτούργημα
του δημοτικού συμβούλου με ευγενείς προθέσεις , με επίγνωση του σκοπού και συναίσθηση ευθύνης. Φίλες και φίλοι ,σας διαβεβαιώνω πως συγκαταλέγομαι σε εκείνους που βρίσκουν στην πολιτική δραστηριότητα και άρα στην προσφορά στην τοπική κοινωνία , όχι την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας αλλά το νόημα και την πλήρωση της ύπαρξης τους.
Να είστε σίγουροι πως βάση αδαμάντινη των πολιτικών μου πράξεων θα είναι η αλληλεγγύη - προϊόν ελεύθερης βούλησης - και όχι η αλληλεξάρτηση......- προϊόν καταναγκασμού - με μοναδικό στόχο , να προσφέρω την βοήθειά μου στην κατασκευή μιας ισορροπημένης και ευσταθούς συλλογικής ζωής. Η εμπιστοσύνη σας , είναι ταυτόχρονα , προνόμιο και κυρίως ευθύνη – ευχάριστο φορτίο. Οι λόγοι για τους οποίους οδηγηθηκα στην παραίτηση μου από τη θέση του Αντιδημαρχου Κρουσσων θα γίνουν γνωστοί σε συνέντευξη τύπου πολύ σύντομα.

 Θεοδωρος Βαφειαδης- Δημοτικος Συμβουλος Κιλκις.

 Μερικά ερωτήματα
Δηλαδή τώρα να μην υποθέσουμε ότι κάτι έγινε με τη βιομάζα ε; Όλα είναι καλά δηλαδή; Για ποιο λόγο καταψήφισε η παράταξη του Βαφειάδη την πρόταση του Βαφειάδη; Και δηλαδή τόσους μήνες αντιδήμαρχος οι πράξεις σου ήταν προιόν αλληλεγγύης και όταν πήγαν να γίνουν αλληλεξάρτησης...παραιτήθηκες; Τι θέλει να πει ο ποιητής; Ας περιμένουμε την συνέντευξη τύπου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου