Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Ευτυχώς υπάρχει ο Δημήτρης Σισμανίδης δήμαρχος!

Ευτυχώς που οι δεξιοί του δήμου επέλεξαν έναν άνθρωπο που οι ευαισθησίες του είναι τεράστιες και μάλιστα οι πολιτικές του ικανότητες ακόμη μεγαλύτερες!
Από την πρώτη στιγμή της κρίσης του προσφυγικού, συναργάστηκε με
την κυβέρνηση - χωρίς να γίνεται όμως δεκανίκι κανενός - για να μπορέσει να δοθεί μια σταγόνα ανθρωπιάς στις δοκιμαζόμενες ψυχές αυτών των ανθρώπων, για να μπορέσει το Κιλκίς να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ανθρωπότητας!
Ο δήμαρχος Κιλκίς είναι ο σημαιοφόρος της ανθρωπιάς. Είναι ο άνθρωπος που πρέπει να τονς έχουν παράδειγμα όλοι οι δήμαρχοι της Ελλάδας.
Βοηθά τον Μουζάλα όπου χρειάζεται και έχει άψόγη συνεργασία με τον υπουργό μας Πάνο Καμμένο. Βάζει πλάτη στους ανεγκέφαλους της παράταξής του και ηρεμεί τα άγρια ένστικτα του κάθε δεξιού όταν παραφέρεται!
Δίπλα του το άλλο διαμάντι της πόλης μας: η αντιδήμαρχος Ελένη Αναστασιάδου.



Η συντονίστρια του προσφυγικού που δίνει λύσεις σε όλα σχεδόν τα προβλήματα που παρουσιάζονται και συντονίζει τον κρατικό μηχανισμό, τις ΜΚΟ και τις υποδομές του δήμου για το καλό των προσφύγων.
Ελπίζουμε και στη νέα κατάσταση με τις μόνιμες πλέον ενοικιάσεις που θα ξεκινήσουμε στο αστικό περιβάλλον, να βοηθήσουν τον λαό να κατανοήσει ότι μόνο με μια κοινωνία που έχει ανοιχτή αγκαλιά θα μπορέσουμε να καταπραύνουμε τον ανθρώπινο πόνο.
Μαζί σου δήμαρχε!
Μαζί σου Λένα!
Μαζί στο δύσκολο δρόμο της ανθρωπιάς...

ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου