Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Ο αχόρταγος επιχειρηματίας έδιωξε την Αλβανίδα και βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά της άγριας σερβιτόρας!

 


Έχουμε σοκαριστικές εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση που ταλανίζει όλη την ευυπόληπτη κοινωνία του Κιλκίς: ο εύσωμος επιχειρηματίας με αδυναμία στο ασθενές φύλλο - λέμε τώρα - και ειδικά στις πεταχτές Αλβανίδες, βαρέθηκε την εργάτρια από

τη ΒΙΠΕ Κιλκίς και την παράτησε. 

Εκείνη επέστρεψε στο σπίτι και στον άντρα της και απεγνωσμένα τώρα ψάχνει για δουλειά...(αν ξέρετε κάποιο εργοστάσιο στείλτε μήνυμα inbox για να σας φέρουμε σε επαφή μαζί της)

Εν τω μεταξύ δεν έχασε χρόνο ο γκομενιάρης και ήρθε σε επαφή με το απόλυτο θηλυκό του Κιλκίς, την άγρια ομορφιά της νύχτας και της ημέρας.

Η κοπέλα εργαζόταν πριν τον κορωνοιό σε δύο δουλειές: το πρωί σε κατάστημα εμπορικό και το βράδυ σε καφέ και μπαρ της πόλης.

Τώρα όμως έχει μόνο το 800άρη και οι ανάγκες της ...πολλές!

Θυμόταν το λάγνο ύφος με το οποίο την παρατηρούσε ο Α όση ώρα καθόταν με την κολλητή της στου Fernando...

Ήταν ένα βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις...για πολλά χρήματα! Και η σερβιτόρα μας είχε ανάγκη από πολλά χρήματα...

Έτσι υπέκυψε εύκολα στον πειρασμό να τον πάρει τηλέφωνο και να ρωτήσει για την ...υγεία του τώρα με τον κορωνοιό, αν παίρνει προφυλάξεις και άλλα τέτοια ωραία!

Εκείνος δεν έχασε ευκαιρία και της πρότεινε να περάσει ένα πρωί από το εργοστάσιο στο Σταυροχώρι να τα πούνε από κοντά πίνοντας έναν καπουτσίνο μέτριο με μαύρη ζάχαρη...και να συζητήσουν την προοπτική να τον βοηθήσει στη ...γραμματειακή υποστήριξη του γραφείου του μιας και οι δουλειές ανέβηκαν και η προηγούμενη γραμματέας του έμεινε έγκυος ...και και..

Όταν χτυπούσε την πόρτα του γραφείου του, φορούσε ένα απίστευτο μαύρο μπλουζάκι από μέσα με τους ώμους απέξω για να φαίνονται τα ασπρόμαυρα τατουάζ της που τόσο πολύ του είχαν αρέσει και ένα επιτηδευμένα σκισμένο τζιν με τον αφαλό απέξω...

Οι καμπάνες της Ανάστασης χτυπούσαν ήδη μανιασμένα στα αυτιά του μόλις την αντίκρυσε!

Στα πρώτα λεπτά της κουβέντας τους τα βρήκαν αμέσως! Εννιακόσια ευρώ για αρχή το μήνα - είχε και τις βενζίνες της το κορίτσι - και έξτρα τα Σαββατοκύριακα αν έπρεπε να πάνε σε κάποια έκθεση στο εξωτερικό και τα λοιπά και τα λοιπά....

Αυτή δεν ήταν μια συνηθισμένη γκομενίτσα όπως οι άλλες, είπε στον φίλο του το βράδυ που τα λέγανε στο τηλέφωνο, αλλά είναι αυτή που θα με καταστρέψει και θα το ευχαριστηθώ!

Ο Α δεν είχε ''καταστραφεί'' πρώτη φορά από γυναίκα. Ίσα ίσα οι προηγούμενες δυο του είχαν στοιχίσει ....δυο γκαρσονιέρες στη Θεσσαλονίκη και τριψήφιο νούμερο μετρητών σε ταξίδια χλιδής και ρούχα...αλλά άντεξε!

Αυτή όμως η άγρια μελαχροινή ομορφιά της ...πρώην σερβιτόρας, ήταν σίγουρος πως θα τον οδηγούσε ένα βήμα παραπέρα....

Την επομένη ήρθε για έναν καφέ ...προσαρμογής...η κουβέντα συνεχίστηκε και μετά την ξενάγηση και το μεσημέρι ο καφές έγινε κρασί. Πάντα ο Α είχε μια συλλογή από καλά κρασιά και εξαιρετικά τυριά στο ψυγείο...

Μιλήσανε για πολλά. Της μίλησε για τα προβλήματα στο γάμο του, τα θέλω του και τα όνειρά του. Το κρασί κυλούσε ευχάριστα στο λάρυγγα και άνοιγε τη γλώσσα....

Στο να δημιουργεί χειριστικό περιβάλλον και να δίνει την εικόνα του θύματος, ήταν άριστος παίχτης ο Α - αφού η μια του πρώην ήταν βαθιά προβληματική και χειριστική γυναίκα και έμαθε πως να αντιδρά - κι έτσι ο δρόμος άνοιξε γρήγορα....

 Φαινόταν έτοιμη να ενδώσει. Τα λόγια του άρχισαν να γίνονται πιο ερωτικά. Της είπε ότι την ήθελε. Εκείνη δίσταζε. Είπε ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. με παντρεμένο....αλλά ότι της αρέσει πολύ, αλλά ...δεν ξέρει αν θέλει να κάνει κάτι παραπάνω. 

Ήταν σε μια αμηχανία, αλλά πιο όμορφη από ποτέ....

 Την πήρε αγκαλιά. Την φίλησε. Αργά. Στην αρχή επέμενε ότι δεν θέλει. Όταν όμως την άφησε κατάλαβε ότι δεν το εννοούσε.. Δεν άργησε να την ξαναπάρει αγκαλιά και να γίνει  πιο τολμηρός.. 

Άρχισε να την ξεντύνει ...Να φιλάει  το σώμα της...Εκείνη Βογγούσε από ηδονή..έλεγε ότι ...

....συνεχίζεται ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου