Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Ρε Φραγγίδη, γελάνε και τα πλακάκια της 21ης Ιουνίου με τα φούμαρα που πουλάς στους Κιλκισιώτες...

 


Απίστευτη προσπάθεια καπέλωσης - σε εξευτελιστικό βαθμό - από τον Γιώργο Φραγγίδη, της προγραμματισμένης από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρόσληψης οκτώ γιατρών με ειδικότητα εντατικολόγων!

Ούτε ο Καραγκιόζης τέτοιο δούλεμα στον Χατζηαβάτη ρεεε

Ακούστε τι έκανε το άτομο και τώρα δουλεύει ψιλό γαζί τους Κιλκισιώτες: πήγε μια

επίσκεψη στην Αθήνα στην υπεύθυνη λειτουργίας των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και Καθηγήτρια - Διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, στην Κιλκισιώτισσα  Τασούλα Κοτανίδου. Η γυναίκα είναι υπεύθυνη επαναλαμβάνουμε για τη λειτουργία των ΜΕΘ και από ενδιαφέρον πήρε τηλέφωνο στο γραφείο του Κοντοζαμάνη για να μάθει τι γίνεται με τους γιατρούς της ΜΕΘ Κιλκίς. Της είπαν από το γραφείο του υφυπουργού ότι έχουν προγραμματιστεί να μπουν στην προκήρυξη οκτώ γιατροί με ειδικότητα εντατικολόγου στο νοσοκομείο Κιλκίς. 

Και τι έκανε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ;

Έβγαλε Δελτίο Τύπου σαν βουλευτής - βολευτής της δεκαετίας του 80...κατόπιν ενεργειών μου ...για να ενημερώσει το πόπολο του Κιλκίς ότι ....ναι αυτός πήγε και έλυσε το πρόβλημα που δεν μπορούσε να λύσει τόσο καιρό η κυβέρνηση!!!

Ο άνθρωπος είναι απίστευτος! Τα bold  γράμματα από εμάς στο Δελτίο Τύπου!

Διαβάστε τι έγραψε ο τύπος:



Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη

Συνάντηση με την υπεύθυνη για τη δημιουργία Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στην Ελλάδα, κ. Αναστασία Κοτανίδου, Καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας και Διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός στην Αθήνα, είχε ο βουλευτής του νομού μας κ. Γιώργος Φραγγίδης.


Μετά από εκτενή αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στο νομό Κιλκίς και τις ανάγκες που υπάρχουν σε υγειονομικό επίπεδο, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις ελλείψεις του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς που έγιναν ιδιαίτερα αισθητές στην περίοδο της πανδημίας, με κορυφαία την έλλειψη ΜΕΘ.

Σε επί τόπου επικοινωνία της κ. Κοτανίδου με το γραφείο του Υφυπουργού Υγείας, συμφωνήθηκε να συμπεριληφθούν στην επικείμενη γενική προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για την κάλυψη κενών θέσεων στα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. της χώρας και οχτώ (8) θέσεις Εντατικολόγων για τη στελέχωση και λειτουργία της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Γίνεται αντιληπτό, πως μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τον απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, η δημιουργία και λειτουργία ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς μπαίνει στην τελική ευθεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου