Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ

Μπορεί να μην πήγε τόσο καλά όσο περίμενε η δημαρχιακή θητεία του Τάκη Τερζίδη και ειδικά προς το τέλος της όταν και ήρθε στην επιφάνεια το μεγάλο σκάνδαλο που τέλειωσε με
τις δικαστικές αποφάσεις και τα λοιπά που όλοι γνωρίζουν στον δήμο μας, έδωσε όμως μια μεγάλη φωτεινή πορεία στην έδρα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου με προεδρεύοντα
  τον τελωνειακό Δημήτρη (Τζίμη) Φωτιάδη.
Ένα ένθρωπος που η πολιτική του σταδιοδρομία ταυτίστηκε με μια και μόνο λέξη η οποία τον χαρακτήριζε και ως πολιτικό αλλά κυρίως ως άνθρωπο μέχρι και σήμερα: ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

Ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύτηκε ο γνωστός Τζίμης, σήμερα πλέον είναι το ζητούμενο σε πολλούς που ασχολούνται με τα κοινά και δη τα αυτοδιοικητικά.
Αφού η υποψηφιότητά του έκανε πάντα πολλούς νεοδημοκράτες  να …''κλείνουν'' τα μάτια την ημέρα των εκλογών και να τον σταυρώνουν κανονικά αν και ήταν υποψήφιος με το αντίπαλο της ΝΔ ψηφοδέλτιο.
Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.
Αυτό που έχει μείνει στο Κιλκίς όμως, είναι η ανιδοτέλεια που πιστεύει ο Τζήμης στην πολιτική και στη ζωή και η εφαρμογή της στην πράξη με το προσωπικό παράδειγμα του ανδρός.
Ποτέ δεν απαίτησε αντιμισθίες και προεδριλίκια με τσαμπουκά, συκοφαντικές επιστολές και περίεργες συμφωνίες - όπως έκαναν πολλοί και διάφοροι που το παίζουν σήμερα αμόλυντοι και άσπιλοι και γελάει ο κόσμος μαζί τους - και δεν έδωσε δικαίωμα με την συμπεριφορά του ποτέ σε κανέναν να του προσάψει το παραμικρό!
Και φυσικά δεν ξόεδεψε ούτε ένα ευρώ σε βάρος του δήμου όλο το διάστημα που ήταν πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου.
Ούτε δυσκόλεψε ποτέ τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξής του με διάφορες περίεργες απαιτήσεις - όπως έκαναν άλλοι πρόεδροι στο παρελθόν - και γι αυτή του την συμπεριφορά ο Τάκης Τερζίδης έχει να λέει τα καλύτερα!

Να είσαι καλά Δημήτρη και σου ευχόμαστε όλοι εμείς εδώ στον Κιλκισιώτη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία.
Η συμπεριφορά σου να γίνει φωτεινό παράδειγμα για όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου