Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, με το τυρί κρέμα και τη μαγιονέζα καθώς και τη παρμεζάνα, το σκόρδο και τον άνηθο. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Κόβουμε τις μπαγκέτες κατά μήκος και αφαιρούμε
το ψωμί ομοιόμορφα τοποθετούμε με ένα κουτάλι το μείγμα και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Ψήνουμε για 30 λεπτά. Υλικά 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα ½ πακέτο τυρί κρέμα 1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο άνηθο 2 μπαγκέτες ψωμί Tips: Μπορούμε επίσης να εκτελέσουμε την ίδια συνταγή με ολόκληρο καρβέλι ψωμί κόβοντας το από πάνω σαν καπάκι.
το ψωμί ομοιόμορφα τοποθετούμε με ένα κουτάλι το μείγμα και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Ψήνουμε για 30 λεπτά. Υλικά 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα ½ πακέτο τυρί κρέμα 1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο άνηθο 2 μπαγκέτες ψωμί Tips: Μπορούμε επίσης να εκτελέσουμε την ίδια συνταγή με ολόκληρο καρβέλι ψωμί κόβοντας το από πάνω σαν καπάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου