Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Τελειώνει τον Τονικίδη από το επιμελητήριο Κιλκίς ο Σισμανίδης!

Αν περιμένει από τους άχρηστους της ΝΔ ο δήμαρχος Κιλκίς να κινηθούν για να δημιουργήσουν έναν σοβαρό αντίπαλο για τον Τονικίδη στις εκλογές του επιμελητηρίου...σώθηκε! Γι αυτό και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την δημιουργία
μεγάλου αντιτονικιδικού μπλοκ στο επιμελητήριο.
Κάνει κάλεσμα προς όλους τους  επιχειρηματίες, προς όλους τους εμπόρους που δεν ανέχονται άλλο τη στασιμότητα και το τέλμα στην επιχειρηματικότητα, να ενώσουν τον προβληματισμό τους και να συνθέσουν το ψηφοδέλτιο της νίκης μαζί του.
Αν περιμένουν οι δεξιοί και οι κεντρώοι, μαζί με τους κεντροαριστερούς που προσπαθούν να μείνουν ζωντανές οι επιχειρήσεις τους μέσα στις  τετραετίες της αδράνειας του επιμελητηρίου των ταξιδιών και των πανηγυριών, να τους σώσουν τα παιδάκια που διοικούν τη ΝΔ σήμερα ......
Θα περιμένουν για χρόνια!!!
Γι αυτό και ο Δημήτρης Σισμανίδης καλεί όλους τους νοικοκυραίους να συστρατευτούν όλοι μαζί στο μέτωπο για την ανάπτυξη και την αλλαγή στο επιμελητήριο!
Όσοι είστε προβληματισμένοι για τις επόμενες εκλογές, συζητήστε το μαζί του.
Το μπλογκ μας - αυτή η ανεξάρτητη φωνή που αγκαλιάσατε όλοι από την πρώτη στιγμή - σηκώνει τη σημαία της αντίστασης κατά της αδράνειας και της παρακμής στο επιμελητήριο!
Στηρίζουμε την προσπάθεια του δημάρχου Κιλκίς για τη δημιουργία αντιτονικιδικού μετώπου. Μαζί του.
Έχει τον τρόπο του ο δήμαρχος....

Χ.

Υ.Γ.
Για τις υπόγειες διαδρομές στελεχών της ΝΔ με τον Παύλο στο επόμενο ρεπορτάζ.
Καθώς και για τις χαμένες επιλογές της αριστεράς που ρίχνουν νερό στον νερόμυλο του Τονικίδη. Πλούσιο ρεπορτάζ με ονόματα και πρακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου