Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Ρε τι ζούμε στο Κιλκίς! Γλύτωσε από το ΚΕΘΕΑ και παραλίγο να βρεθεί...αυτόφωρο!



 Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην πόλη του Κιλκίς! Δεν είναι μούφα αναγνώστες - μιλάμε για κανονικό περιστατικό όπως τόσα και τόσα σας έχουμε περιγράψει αυτές τις δύσκολες εποχές της πανδημίας -  το οποίο έσπευσε να αντιμετωπίσει η

αστυνομία με περιπολικά και μάλιστα κυνήγησε τον επίδοξο δράστη, ο οποίος τελικά ...διέφυγε! Αν τον έπιαναν θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι! 

Τι έγινε λοιπόν...

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας ο φερόμενος ως δράστης - τον θυμάστε τον μανάβη τον φρουτάκια καζινόβιο που η γυναίκα του έγινε λεσβία επειδή την παραμελούσε; - κόντεψε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης από τυχερά παίγνια και να χάσει και το υποθηκευμένο στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ σπίτι του, έτσι αποφάσισε να αυτοαποκλειστεί και από την πλατφόρμα του Στοιχήματος και από τη Novibet και από όλα τα ηλεκτρονικά καζίνο που είχε συνδρομή και αποφάσισε - μια και η γυναίκα του το γύρισε στο ...πλακωτό,  να  δοκιμάσει την τύχη του ...ερωτικά στο facebook και μάλιστα ο κολλητός του που είχε καμιά δεκαριά ψεύτικα προφίλ, του πρότεινε το γνωστό σπορ του καμακιού με τον ...δοκιμασμένο τρόπο του ψεύτικου προφίλ!

Ο κολλητός του μάλιστα είχε ....διδακτορικό στο θέμα, αφού είχε δυο ψεύτικα γυναικεία προφίλ με τα οποία πλησίαζε το υποψήφιο θύμα του, γινόταν ...κολλητή και μάθαινε τα γούστα και τις προτιμήσεις της και μετά...αναλάμβανε δράση με το αντρικό ψεύτικο προφίλ γνωρίζοντας από πριν πως θα την πλησιάσει και τι θα της γράψει για να τσιμπήσει!!

Μιλάμε για γίγαντα του Facebook!

Έτσι ξεκίνησε ο πρώην φρουτέμπορος το ψάρεμα....

Και να το δίχτυ από εδώ, να από εκεί....ο τύπος γέμιζε like και νέες γνωριμίες. Μέχρι όμως που...

η συνέχεια αύριο 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου