Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Οι covidiots της διπλανής πόρτας!


Δεν τρολάρουν και δεν αστειεύονται...
Σε βραδινή έξοδο με φίλους τις προάλλες, περαστική/γνωστή γνωστού παρεισφρύει επιθετικά σε μια κουβέντα με φίλους για τον covid με την άνεση και το θράσος που χαρακτηρίζει τον κάθε ηλίθιο που επιμένει να εκφράζεται με τρομακτική
βεβαιότητα για τα πάντα.
«Σιγά μωρέ τι θα πάθετε αν κολλήσετε, μια γρίπη είναι»Της εξηγούμε πολύ ήρεμα στην αρχή ότι προφανώς και δεν είναι μόνο μια γρίπη γιατί αν ήταν 1) δεν θα είχε καταρρεύσει το σύμπαν 2) δεν θα υπήρχαν τόσες και τόσες περιπτώσεις ανθρώπων που εξιστορούν την επώδυνη εμπειρία τους με τον ιό η οποία απέχει παρασάγκας από αυτή μιας απλής γριπούλας που σε κρατάει στο κρεβάτι για λίγες μέρες και μετά όλα καλά.  
«Ξέρετε εσείς κανένα νέο άνθρωπο που πέθανε από covid;» ρωτάει και κάνει παύση για να συμπληρώσει εμφατικά «όχι σωστά; Ε αυτό δεν σας λέει κάτι;»
Μένω και την κοιτάζω αποσβολωμένος και με όση ψυχραιμία διαθέτω απαντάω με ερώτηση: Ξέρεις εσύ κανένα άνθρωπο που πέθανε από επίθεση καρχαρία; Μήπως ούτε αυτοί υπάρχουν; 
Δεν είναι λίγοι οι covidiots ανάμεσα μας. Στην Ισπανία έχουν κυκλοφορήσει ένα μανιφέστο «κατά της ψευδούς πανδημίας», σε πόλεις ανα τον κόσμο διαδηλώνουν ενάντια σ’ έναν απροσδιόριστο εχθρό που άλλοτε είναι ο Bill Gates ή το 5G και τα μικροτσίπ.
Στη Μεγάλη Βρετανία η νοσοκόμα που τάσσεται κατά των εμβολίων και της χρήσης μάσκας είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα επειδή συνέκρινε τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού με το Ολοκαύτωμα!!!
 Κι όμως! Μία νοσοκόμα που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, με μαλλί κομμωτηρίου, είναι η αρχηγός των «covidiots» στη χώρα του Μπόρις Τζόνσον.
Στην Ελλάδα κοντεύει η ώρα που μάλλον θα δούμε κανένα ψώνιο γιατρό - κάποιον σαν τον καρδιολόγο Φαίδων Βόβολη - ή κάποιο ψώνιο δημοσιογράφο τύπου Χατζηνικολάου ή Τράγκα να ηγούνται εκστρατείας κατά μάσκας και εμβολίου και μετά ...να αλλάξουμε χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου