Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Όχι δεν είναι ανέκδοτο …..


Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στο Κιλκίς και δεν μας αφήνουν μα καθόλου σε μετεκλογική μονοτονία:
ο Τατίδης εντάχθηκε μόλις προχθές στη ΝΔ του Κυριάκου, τον οποίον μέχρι πριν από λίγο καιρό ο πρώην αρχηγός του Καμμένος του έσερνε τα εξαμάξης και στήριζε τον Τσίπρα!
Τώρα ο Τατίδης όχι μόνο επέστρεψε άμεσα στο μαντρί, αλλά πήρε και θέση στη
Νομαρχιακή του Κιλκίς!!!

Διαβάστε για παράδειγμα έναν πόλεμο ανακοινώσεων που είχαν μεταξύ τους ΝΟΔΕ και Τατίδης για τα ΤΕΙ πριν από μερικούς μήνες:

     Με το πλέον εμφατικό τρόπο η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά λέει εδώ και άλλα κάνει μετά.
        Δεν εξηγείται αλλιώς η παραφιλολογία και η αισιοδοξία το τελευταίου κυρίως χρόνου που καλλιεργούνταν σκοπίμως από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης στο Κιλκίς και την οποία τεχνηέντως άφηνε να διαρρέει η ηγεσία του Υπουργείου ότι θα αναβαθμιστεί το ΤΕΙ Κιλκίς.
        Οπως λοιπόν απεφασίσθη προχθές η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έκανε και πάλι το θαύμα της και στο θέμα του ΤΕΙ τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν χωρίς καμιά αλλαγή και επ' ουδενί χωρίς κάτι νεώτερο. Με ένα τμήμα (Σχεδιασμού & Τεχνολογίας ένδυσης) με έδρα τις Σέρρες και πολύ μας είναι ως Κιλκίς. Ευτυχώς που δεν μας πήραν και αυτό θα μπορούσε καλόπιστα να αναλογισθεί κανείς. Ας μην είμαστε και πλεονέκτες που λέει ο λόγος. Πάλι καλά να λέμε.
        Και για να μιλήσουμε σοβαρά το μόνο που επιβεβαιώνεται από τις αποφάσεις των κυβερνώντων είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα, απλώς το μόνο υπεύθυνο που μπορεί να πράξουν για να παραμείνουν στην ιστορία ότι έκαναν κάτι, το μοναδικό χρήσιμο είναι να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές, τις οποίες ο ελληνικός λαός περιμένει για να απαντήσει κατάλληλα στον πολιτικό θίασο, που ''σπάει τα ταμεία των κινηματογράφων'', ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που νομίζει ότι διοικεί τη χώρα.
        Το Κιλκίς επειδή τυγχάνει να είναι ένας τόπος – ναυαρχίδα της μεγάλης και πιο ισχυρής διαχρονικά ελληνικής πολιτικής δύναμης της ΝΔ αποτελεί για την παρούσα κυβέρνηση νομό persona non grata και για το λόγο αυτό οι κ.κ. Τσίπρας-Καμμένος τον εκδικούνται. Οχι μόνο τώρα για το φλέγον ζήτημα παιδείας αλλά και σε σειρά τόσων και τόσων θεμάτων που συνεχίζουν τέσσερα χρόνια τώρα να καρκινοβατούν (θυμίζουμε: δρόμος από και προς το Κιλκίς δεν έχει ολοκληρωθεί-έργο το οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ έχει δρομολογήσει, έργα στο Στάδιο της πόλης, Δικαστικό μέγαρο-ήταν έτοιμη η όλη υπόθεση από την κυβέρνηση της ΝΔ κ.ο.κ. που εάν συνεχίσουμε να απαριθμούμε δεν θα φτάσουν πολλά δελτία τύπου).
Μετά και από την εξέλιξη αυτή το μόνο που περιμένουμε εναγωνίως είναι μια πειστική απάντηση από τους εδώ εκπροσώπους της κυβέρνησης που όλο αυτό το διάστημα διαλαλούσαν ως καλά παπαγαλάκια τις περιβόητες φαντασιώσεις της πιο επικίνδυνης κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα μας. Εκτός κι αν και στο θέμα του ΤΕΙ ο Αλ.Τσίπρας και ο εξαφανισμένος συνεταίρος του Π.Καμμένος είχαν άλλη μια φορά τις γνωστές Α Υ Τ Α Π Α Τ Ε Σ τους !!!!! 

και απαντά ο Τατίδηςστη ΝΔ : 


Ο Τατίδης, ο Γεωργαντάς, το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης 

Αποτέλεσμα εικόνας για τατιδης νικολαος
Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πρέπει να ενημερώνουν σωστά τους πολίτες για τα διάφορα γεγονότα, τις ειδήσεις που μπορούν να συλλέξουν. Με μεγάλη απορία παρατήρησα σε τοπικό τύπο του Κιλκίς να αναφέρεται πώς κανένας φορέας, κανένας άλλος, παρά ΜΟΝΟ ο κύριος Γεωργαντάς ενδιαφέρθηκε για την πορεία του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς.
Φαίνεται πως έχουν οικογενειακό τοπικό τύπο όπου γράφουν και διαβάζουν μόνο οι ίδιοι και δεν ενημερώνονται από άλλα Μ.Μ.Ε. του νομού, τι γίνεται στον νομό και ποιοι ενδιαφέρονται για την εξέλιξη των γεγονότων. Αλλά και έτσι να είναι εγώ ο ίδιος έχω διαβάσει να φιλοξενούν άρθρα από διάφορους φορείς είτε κομματικούς είτε απλά πολίτες να σχολιάζουν για την εξέλιξη του ΤΕΙ Κιλκίς. 

Έχω διαβάσει δηλώσεις από όλα τα κόμματα που δραστηριοποιούνται στο Κιλκίς, άσχετα εάν συμφωνώ ή διαφωνώ με τις απόψεις τους, σε όλα τα μέσα του νομού. Η απορία μου είναι, πως προέκυψε πως ΜΟΝΟ ο κύριος Γεωργαντάς ενδιαφέρθηκε για την πορεία του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς, φαίνεται πως τον στηρίζουν πολύ, καλά να κάνουν.

Εγώ έκανα επισκέψεις στην Αθήνα, συναντήθηκα με διάφορους παράγοντες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο θέμα. Δεν είχε αρέσει τότε που τα δημοσίευσα.

Έχουν δημοσιεύσει κριτικές για την εξέλιξη του θέματος ΤΕΙ όλα τα κόμματα, φορείς και πολίτες, όλες είναι σεβαστές, και καλό είναι να μη αποκλείουν καμία δημοσίευση από τα ΜΜΕ, ειδικά όταν είναι ενυπόγραφη.

Πάντως σε θέματα που είναι για το καλό του τόπου να μη προσπαθούν κάποιοι να φέρνουν διχόνοιες στους φορείς που προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο, άλλοι δείχνουν μεγάλη προσπάθεια και άλλοι μικρή προσπάθεια ας τους αξιολογούν με αυτό το μέγεθος και να μη τους αποκλείουν τελείως, δεν κάνει καλό.
Και αφού ήταν υποψήφιος βουελυτής με τον Καμμένο μετά κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παύλου Τονικίδη! Βιογραφικό του εδώ
http://www.proti-selida.gr/index.php/2015-11-09-10-34-41/item/6342-poios-einai-o-nikos-tatidis

Και τώρα αυτούς τους τύπους θα πρέπει να τους εμπιστευτούν οι Κιλκισιώτες…...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου