Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Τσαντάκης ή Κυριακίδης τελικά; Η μέχρι τώρα κατάσταση.



Όπως δείχνουν μέχρι σήμερα τα πράγματα, η κατάσταση στο δήμο Κιλκίς στα στρατόπεδα των υποψηφίων δημάρχων είναι η κάτωθι:


Ξεχωρίζουν οι Τσαντάκης με τον Κυριακίδη για την δεύτερη Κυριακή με τον Τονικίδη να έχει απομακρυνθεί αρκετά στην τρίτη θέση.
Ο Κυριακίδης ειδικά μετά τους εφτά συγγενείς του στο ψηφοδέλτιο και το άδειασμα του νυν δημάρχου, έχει αρχίσει με τις πιέσεις του γραφείου Γεωργαντά αλλά και του ίδιου του βουλευτή, να δημιουργεί το ψηφοδέλτιό του. Ψηφοδέλτιο όμως απλά προσπάθειας για να πάει στη δεύτερη Κυριακή και όχι ψηφοδέλτιο νίκης.
Ο Τσαντάκης με τον αέρα του αντιδημάρχου πασών των Ρωσιών που είχε από τις ευλογίες Σισμανίδη και το γραφείο Κιλτίδη με τον Άκη Πιπερίδη αρχηγό, στρατεύει όλο τον παλιό αυτοδιοικητικό οπλισμό από την εποχή Μπαλάσκα ακόμα και συγκροτεί ψηφοδέλτιο νίκης.
Στις μικρότερες κατηγορίες ο Αγαθόπουλος συνεχίζει σταθερά με συριζαίικο ρυθμό και ευελπιστεί για ένα καλό πλασάρισμα για να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου δημοτικού συμβουλίου ανάλογα με την έκβαση του αποτελέσματος.
Ο ποντιομάχος τώρα αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό: από τη μια οι διαρροές για το τελικό χειρόφρενο από την πλευρά Κυριακίδη και Γεωργαντά και από την άλλη η στήριξη Σισμανίδη και Κιλτίδη υπερ του Τσαντάκη, δείχνουν να τον αφήνουν πίσω, αλλά με τον Σούλη ποτέ δεν ξέρεις...
Ο υποψήφιος του ΚΚΕ Φαχουρίδης, συνεχίζει με χαλαρούς ρυθμούς επειδή ξέρει ακριβώς όχι μόνο τα ποσοστά που θα πάρει στις 26 Μαίου, αλλά και τον ακριβή αριθμό των ψήφων που θα συγκεντρώσει, όπως και τα ονόματα των συμβούλων που θα εκλέξει!
Και όλα αυτά χωρίς να έχει επισκεφτεί μέντιουμ!
Απίστευτο;
Ναι σε λέω!

Θόδωρας Κιλκισιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου