Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Ξηλώστε τους! Μας κατέστρεψαν...


Μας καταστρέψατε με το απίστευτο πολύ τίποτα που γεμίσατε την πόλη! Έχει αποκλειστεί το Κιλκίς από τα χιόνια και κανένας από τη δημοτική αρχή δεν κάνει απολύτως τίποτα!
Ανίκανοι και μοιραίοι με αρχηγό και υπαρχηγό ανθρώπους που το μόνο που τους νοιάζει
είναι ο μισθός τους.

Η πάρτη τους. Τίποτε άλλο. Το ζήσαμε και το ζούμε καθημερινά.

Δεν ξεχνάμε και το απίστευτο τσιμεντόπαρκο και τα δεκάδες σκυλιά που αλωνίζουν το Κιλκίς και δαγκώνουν ελεύθερα όποιο παιδάκι θέλουν.
Τσικουτάς υπεύθυνος για το τσιμεντόπαρκο βλέπε Τσαντάκης, τσικουτάς υπεύθυνος για τα σκυλιά βλέπε Πετζερετζής και φυσικά τσικουτάς …δήμαρχος Σισμανίδης!

Η αιτία του κακού αυτής της πόλης είναι η αποικία του Νέου Αγιονερίου που έχει εγκατασταθεί στο δημοτικό μέγαρο εδώ και μια δεκαετία και την έχει καταστρέψει!
Αποκορύφωμα η εκλογή Σισμανίδη που έβαλε την ταφόπλακα στην ανάπτυξη του Κιλκίς.
Μιζέρια και μόνο μιζέρια παντού…

Και τώρα, όλοι αυτοί οι …πολιτικοί - εδώ υπάρχει και ο περίεργος δάκτυλος Κιλτίδη για να χτυπήσει τον Γεωργαντά - θέλουν να οδηγήσουν πάλι το Κιλκίς στην αγκαλιά του Νέου Αγιονερίου!
Ε όχι λοιπόν!
 Καλύτερα ψήφος στον Αγαθόπουλο, στον Φαχουρίδη, γιατί όχι και στον Τονικίδη, ακόμη και στον Κυριακίδη, ακόμη και σε αυτόν τον πατριδοπώλη  Σούλη, παρά η σκέψη ότι μπορεί και να ψηφίσεις τους καταστροφείς της πόλης του Κιλκίς, τους Σισμανοπετζερετσαντάκηδες!
Πόσο δίκιο είχε ο Βαφειάδης τελικά που τα βρόντηξε κι έφυγε.
Είναι απόλυτη ανάγκη να δημουργηθεί ένα ισχυρό μέτωπο κατά της τρόικας που κατέστρεψε το Κιλκίς και να σταθεί εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδια του μεγαλύτερου τίποτα δημάρχου για συνέχιση της κατάληψης της πόλης.

Αντιτσικουταδικό Μέτωπο

ΣΧΟΛΙΟ

Τα μέιλ που στέλνετε για δημοσίευση τα δημοσιεύουμε χωρίς κατ ανάγκη να συμφωνούμε με αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου