Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Χοντραίνει το παιχνίδι στο δήμο Κιλκίς! Επτά οι υποψήφιοι δήμαρχοι (μπορεί και οκτώ)!

Πλησιάζοντας τις γιορτές, τα πράγματα αντί να ξεκαθαρίσουν περισσότερο στις υποψηφιότητες των δημάρχων για το Κιλκίς, μπερδεύονται ακόμη περισσότερο. Αρκετά θα κριθούν με το αν δοθεί τελικά στήριξη από τη ΝΔ σε κάποιον από τους υποψηφίους.  Αυτό μάλλον κακό θα κάνει παρά καλό στον υποψήφιο, αλλά είναι άλλη κουβέντα. Αλλά
κυρίως μεγάλο ρόλο θα παίξει ο χρόνος των εθνικών εκλογών. Αν γίνουν πριν, μαζί ή μετά τις αυτοδιοικητικές. Τελικά όμως μέχρι τότε μπερδεύονται περισσότερο τα πράγματα, γιατί ο
γνωστός πατριδοπώλης δεν βλέπουμε να σταματάει. Έφερε μάλιστα και ενισχύσεις με τους Ρωσοπόντιους,  μαζί με το κόκκινο πανί της ΝΔ τον Αντρέα Παπαμιμίκο, για να ενισχύσει την υποψηφιότητά του στο δήμο και έκανε τούρκο τον Γεωργαντά! 
Ότι και να σας γράψουμε λίγο είναι.

 Στη Βάθη έγινε το γλέντι, στο οποίο εμφανίστηκε και η Σόνια Σαββίδη της οικογενείας του ΠΑΟΚ. Στο βίντεο όμως δεν είδαμε εμείς οι παρατηρητικοί, τον ''πρόεδρο τη χωρή'' τον Στέφανο Κριτσιάνη.
Θα έχει τους λόγους του που δεν πήγε ο πρόεδρος στον Σούλη. Λέτε να ξέρει ο Κυριακίδης;

Ο Κυριακίδης από την άλλη βγαίνει συνεχώς φωτογραφίες με τον Γεωργαντά, δείχνοντας έτσι το άγχος του. Όπου Γεωργαντάς, να και ο υποψήφιος από δίπλα! Γιώργο πρόσεχε μη σου πάρει τη δόξα και τη ….θέση αύριο! Το έχουμε δει το έργο ξανά.

Προσθέστε τώρα και τις διεργασίες που κάνουν οι ακροδεξιοί της ΝΔ για εκκλησιαστικό συνδυασμό με Μακεδονικό χαρακτήρα και θα έχετε την εικόνα!

Ανεβαίνουν οι στροφές και ο κίνδυνος για …ατύχημα πλέον είναι ορατός στη ΝΔ.

Προσθέστε τώρα και τον αρχιτέκτονα της ίντριγκας Δημήτρη Τσαντάκη (εντάξει λίγο υπερβολικός ο χαρακτηρισμός, αλλά πάει στον …δήμαρχο Σισμανίδη) που στους Νεοδημοκράτες το παίζει δεξιός και στους Πασόκους, άνθρωπος του Φλωρίδη και πάει λέγοντας.

Το νέο έρχεται στο Κιλκίς με Τσαντάκη, Μανουσαρίδη και Πετζερετζή. 
Θα γελάσουμε μέχρι τον Μάιο πολύ, όπως δείχνουν τα πράγματα.


Άντε Δημήτρη Αγαθόπουλε (τρεις οι υποψήφιοι Δημήτρηδες μέχρι τώρα) κάνε σοβαρό συνδυασμό για να μπούμε σφήνα…

Και μιλάμε πολύ σοβαρά για τη σφήνα επειδή δεύτερο γύρο όποιος πάρει πάνω από 20% πέρασε, μιας και το ΚΙΝΑΛ ετοιμάζει τον Λεωνίδα Δημητριάδη για υποψήφιο.

Σε όλα αυτά πως απαντά ο Παύλος Τονικίδης; Με ψυχραιμία. Γιατί ξέρει. 

Ξέρει πως να μιλήσει στον Γεωργαντά, στον Μηνά, στον Κιλτίδη, στον Σισμανίδη, στον Βεργίδη - ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω της κόντρας Τζιτζικώστα με Γεωργαντά-  σε όλους!
Ο Παύλος είναι μεγάλος πολιτικός παίκτης. Θα πουλήσει σκληρά το τομάρι του μέχρι τις εκλογές.
Και τέλος αφήνουμε το σιγουράκι. Το άχαστο. ΤΟ ΚΚΕ με τον Φαχουρίδη. 

Που είναι μια υποψηφιότητα χωρίς εκπλήξεις, χωρίς νεύρο και …αδρεναλίνη.
Πλησιάζοντας τον Μάρτιο - Απρίλιο, θα έχουμε μεγάλες ανακατάξεις. 
Υπομονή…

Δεξιός Αριστερός Ψάλτης

Υ.Γ.
Το άρθρο μας το έστειλε ο καλός αναγνώστης του Κιλκισιώτη και νομίζουμε ότι είναι μια καλή γενική ανάλυση της κατάστασης που επικρατεί στο δήμο όσο αφορά τις υποψηφιότητες. 
Παρακαλούμε κάποιον φίλο από την Παιονία να μας στείλει και τις δικές του εκτιμήσεις. Στέλνετε στο facebook  μήνυμα ή μέιλ στη γνωστή διεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου