Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΓIA ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ δεν πρέπει να βάζετε ΓΑΛΑ στον ΚΑΦΕ


Ο καφές είναι απαραίτητο ρόφημα για το πρωινό ξύπνημα των περισσότερων ανθρώπων.
Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι, οι οποίοι συνδυάζουν τον καφέ τους, όποιο είδος και αν είναι αυτό με γάλα.Αρκετοί θεωρούν ότι το γάλα δίνει μια πιο ελαφριά και νόστιμη γεύση στον καφέ τους. Σύμφωνα όμως με έρευνες, ο συνδυασμός καφέ και γάλακτος έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία.
Διαβάστε παρακάτω τρεις σημαντικούς λόγους…
1. Ο συνδυασμός καφεΐνης και καζεΐνης (πρωτεΐνη γάλακτος) δημιουργεί θρόμβους στο στομάχι που είναι πολύ δύσκολο να διαλυθούν. Έτσι, όχι μόνο ο καφές με γάλα δεν γίνεται πιο ελαφρύς, αλλά μπορεί να προκαλέσει και δυσανεξία.
2. Το γάλα στον καφέ προκαλεί αποβολή ασβεστίου μέσω των ούρων, ενώ αυξάνει την έκκριση ασβεστίου στα έντερα.
3. Ο σκέτος καφές δεν περιέχει θερμίδες και λιπαρά. Όταν συνδυαστεί με γάλα, τότε αυξάνεται ο αριθμός των περιττών θερμίδων και λιπαρών που καταναλώνουμε, ειδικά όταν πίνουμε πολλούς καφέδες καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου