Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Εγκαίνια νέου χώρου του Κοιν. Παντοπωλείου του Ι. Μητροπολιτικού Ναού


Εγκαίνια νέου χώρου του Κοιν. Παντοπωλείου του Ι. Μητροπολιτικού Ναού
Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς ιερούργησε και κήρυξε το θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου eε.ε., Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.
Πλαισιούμενος από τους Εφημερίους του Μητροπολιτικού Ναού ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Ευχαριστηριακής Συνάξεως μίλησε για την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων και τον εξευτελισμό της αξίας του ανθρώπου από τους κυβερνώντες, αναφερόμενος και στο κυρίαρχο θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία του Κιλκίς με την λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας πλησίον Σχολείων εντός της πόλεως. Ενθάρρυνε το εκκλησίασμα να μην χάνει την πίστη του και να διεκδικεί την αλήθεια και τα δικαιώματά του βροντοφωνάζοντας όχι στη μείωση της αξίας του ανθρώπου.
Ακολούθως τέλεσε τον αγιασμό του νέου χώρου που στεγάζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Φιλοπτώχου Ταμείου, πίσω από τον Μητροπολιτικό Ναό, παρουσία των μελών των Επιτροπών ενώ ενημερώθηκε από τους Εφημερίους πατέρες Κωνσταντίνο Κουτρή και Δημήτριο Παπαγεωργίου για τη λειτουργία του που συμβάλλει στην ανακούφιση αδύναμων αδελφών μας.
 http://www.impk.gr/page/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BD%CE%B1%CE%BF%CF%8D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου