Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Σεξ στη δουλειά; Θέλει προσοχή! Διαβάστε τι έπαθε Κιλκισιώτισσα σε εργοστάσιο στη ΒΙΠΕ Κιλκίς!

 



ΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΚΑΗΜΕΝΗ....

Ας το παραδεχτούμε: η ιδέα να κάνουμε σεξ στη δουλειά μάς ακούγεται φοβερή. Εν τω μεταξύ, αυτοί που το κάνουν δεν είναι και λίγοι. Πρόσφατα διάβασα μια μελέτη η οποία κατέληγε στο συμπέρασμα πως το 54% των ερωτηθέντων είχε κάνει σεξ με κάποιο άτομο από τη δουλειά και πως οι μισές από αυτές τις συνευρέσεις συνέβησαν στον χώρο εργασίας. Θέλει όμως ιδιαίτερη προσοχή επειδή μπορεί να γίνεις ρεζίλι αν ...ανοίξει η πόρτα του γραφείου ξαφνικά ή της τουαλέτας!
Το περιστατικό που ακολουθεί είναι πέρα για πέρα αληθινό και μας το έστειλε τολμηρή αναγνώστρια  στο facebook που εργάζεται σε μεγάλη βιομηχανία στο Σταυροχώρι Κιλκίς στην ΒΙΠΕ.

Το αγόρι μου κι εγώ εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο εργασίας και μια μέρα αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε ότι θα τρώγαμε μαζί το μεσημεριανό μας  και μετά ... να κάνουμε σεξ. 
Ψάξαμε τους χώρους των γραφείων προκαταβολικά και καταλήξαμε πως η καλύτερη φάση θα γινόταν στις αντρικές τουαλέτες, όπου δεν κινδυνεύαμε και τόσο να μας κάνουν τσακωτούς. Μπήκαμε σε μια από τις  κλειστές τουαλέτες, βάλαμε μια πετσέτα πάνω στο κάθισμα για να κάτσει εκείνος και ανέβηκα πάνω του. 
Περνάγαμε τέλεια, όταν ξαφνικά ακούσαμε την πόρτα να ανοίγει. 
Ανεβάσαμε τα πόδια και τα ακουμπήσαμε στους τοίχους της τουαλέτας για να μη φαινόμαστε καθόλου και περιμέναμε. 
 Ομολογώ ότι αν μας είχε δει κάποιος στη στάση που βρισκόμασταν θα παραξενευόταν ασφαλώς, αλλά εντάξει. Τέλος πάντων, τι λέτε να έγινε; 
Λέτε ο τύπος να μπήκε για να πλύνει τα χέρια του ή να ρίξει ένα γρήγορο κατούρημα; 
Όχι δα. Μπήκε μέσα και πήγε κατευθείαν στη διπλανή από εμάς τουαλέτα για να ρίξει το χέσιμό του μετά το μεσημεριανό. 
Δεν θυμάμαι καν πόση ώρα κάτσαμε εκεί μέσα, με τα πόδια μας ακουμπισμένα στους τοίχους σαν τις αράχνες, ακούγοντας αυτό τον τύπο να χέζει. 
Προσπαθούσαμε να μη γελάσουμε, να μην αναπνεύσουμε και να μην ξεράσουμε. 
Εντέλει έφυγε και κάτσαμε εκεί για ένα λεπτό, σκεπτόμενοι αν έπρεπε να συνεχίσουμε. 
Θα πίστευε κανείς ότι η μπόχα και οι ήχοι του τύπου που έχεζε θα μας είχαν ξενερώσει τελείως, αλλά τελικά συνεχίσαμε. 
Το είδαμε λίγο και ως ανταμοιβή γι' αυτό που τραβήξαμε. 
Αργότερα, αναγνώρισα τον τύπο από τα παπούτσια του. Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν μπορούσα να τον κοιτάξω χωρίς να αισθάνομαι άβολα. 
Τον είχα συνδέσει με αυτό τον περίεργο συνδυασμό σεξ και σκατού.

Ηθικό δίδαγμα: 
τώρα με τον κορωνοιό που φοράμε όλοι μάσκες παντού, καλό είναι να αγοράσουμε και να έχουμε καβάντζα μια που είναι για χημικό πόλεμο ειδική για τα αέρια! Να αποφύγουμε τις δυσάρεστες οσμές ρε παιδιά όταν το κάνουμε σε καμιά τουαλέτα...χα χα χα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου