Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Συνεχίζουν οι συνωμοσιολόγοι τις βλακείες τους

 



 Κάποιοι διακινούν αυτή την εικόνα στο facebook. Επειδή είμαστε φανατικοί θιασώτες της ελευθερίας, ξεκαθαρίζουμε: όση βλακεία κι αν κρύβει ένα κειμενάκι, ΔΕΝ μπορεί να διώκεται ποινικά. Η βλακεία δεν είναι ποινικό αδίκημα. Δεν μπορεί, ούτε να διώκεται, ούτε να λογοκρίνεται η βλακεία. Τα προσχήματα περί "διέγερσης σε ανυπακοή" με τέτοιες μπούρδες, είναι γελοία.

Όμως, αυτοί οι τύποι, που ΔΕΝ πρέπει να συλλαμβάνονται όπως λένε μερικοί, ΔΕΝ πρέπει να έχουν δικαίωμα να έχουν τις απολαβές που παρέχει η πολιτεία την οποία δεν εμπιστεύονται, δηλαδή : ΝΑ ΜΗ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Να το πω πολύ απλά: 

δικαίωμά σου να λες τη βλακεία σου, δικαίωμά σου να λες ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, αλλά άμα τσιμπήσεις κορωνοϊό, ΔΕΝ θα σε βάλουμε σε νοσοκομείο, να μείνεις σπιτάκι σου, αφού είσαι σίγουρος ότι "κορωνοϊός δεν υπάρχει". 

Επίσης, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ κανένα επίδομα. 

Τα επιδόματα, τα δίνει η κυβέρνηση, επειδή λόγω του κορωνοϊού, κλείνει κάποιες δουλειές. Άρα, αφού "κορωνοϊός δεν υπάρχει" για το μυαλουδάκι τους, δεν υπάρχει και λόγος να παίρνουν επιδόματα λόγω του κορωνοϊού!

Και παίζεται το θέμα , αν πρέπει να ψηφίζουν .... Μάλλον όχι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου