Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Τι γράφει ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Σαρβανίδης στο facebook για τους μετανάστες των Μουριών;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, ουρανός, λεωφορείο και υπαίθριες δραστηριότητεςΜας έστειλε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Σαρβανίδης την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, την οποία και αναρτούμε αυτούσια:
25 φεβρουαριου 1956 ο Νικητα Χρουτσωφ εκφωνει στο 20 συνεδριο του ΚΚΣΕ την ομιλια του για την
αποσταλινοποιηση της χωρας .και αρχιζει να αναφερει τα εγκληματα εναντιον του λαου . Το ακροατηριο αναυδο ακουει για τις δικες της μοσχας και για τα 4000000 ανθρωπων που ζουν σε εξοριες .Γυρνωντας στη θεση του βρισκει ενα ανυπογραφο μηνυμα που εγραφε "" και συ τι εκανες συντροφε για ολα αυτα που εβλεπες τοτε "" Η χθεσινη νεα επανεγκατασταση 282 μεταναστων στις Μουριες ειναι ενα ακομα δειγμα του τροπου που βλεπει η κυβερνηση τον Δημο μας . Δεν μας αξιζει αυτη η αμοραλιστικη συμπεριφορα ..Μενοντας αμετοχοι στα τετελεσμενα που δημιουργουνται δινουμε σημα οτι παραμενουμε δεκτικοι σε καθε αδικια απεναντι μας . Στις Μουριες δεν βρεθηκε κανενας απο τους τρεις βουλευτες του νομου μας κοντα στους κατοικους που μονοι τους θα σηκωσουν το βαρος επιλογων που αλλοι αποφασισαν . Αυτα τα καταγγελω σαν πολιτης .Σαν δημοτικος συμβουλος τουλαχιστον ας υλοποιηθει η κυβερνητικη εξαγγελια για οικονομικη ενισχυση των δημων που θα δεχθουν μεταναστες Φυσικα κανενα οικονομικο οφελος δεν αμβλυνει τη ψυχικη ηρεμια των κατοικων αλλα να δοθουν υπο μορφη αναπτυξης στους αμεσα θιγομενους Υπαρχει δεσμευση για αυτο .
 Για την ιστορια λεγετε (επειδη οι εργασιες ηταν κεκλεισμενων των θυρων ) οτι ο χρουτσωφ μολις διαβασε το ανυπογραφο υπομνημα εγινε εξαλλος καο εκνευρισμενος φωναξε ""Οτι κανεις και εσυ τωρα συντροφε φοβομουν και εγραφα ανωνυμα "
" Το μελλον του Δημου θα μας δικασει γιατι δεν σταθηκαμε οπως επρεπε διπλα στους κατοικους των Μουριων . 
Και αυτη την αλληλεγγυη που δεν επιδειξαμε θα την βρουμε μπροστα μας σε νεες δομες που οι κυβερνωντες θελουν να δημιουργησουν στο δημο μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου